reklama
she_84
Fanka BB :)
ja tez rozpoznaje. pupke, raczke, a najczesciej to jak mi kolanem jedzie w poprzek brzucha. raczka jest delikatnie a kolanem to naprawde czasami boli
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
fiore super
!!! Ja wczoraj 1 raz wyczułam dokładnie całą stópkę !!!
a czasem zdarzy sie ,że dupke tez widac hehe
Dziewczynki, jak jest u Was z ruchami? ja od kilku dni czuje tylko delikatne ruchy, czuje jak sie wierci ale słabiej niz wczesniej. byłam wczoraj u lekarza i na ktg i wszystko było ok, ale niepokoją mnie te słabe ruchy...czy to moze dlatego ze Kazik ma już 2800g i pewnie malo miejsca? jak się ruszają Wasze Maluszki( u mnie skonczony 36tc)?
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Mój z kolei jes spokojny jak przyjmuje pozycje głóką w dół. No i od jakiś 2-3 dni wyczuwam tylko delikatne ruchy. Czyli może jednak nie będzie cc
czuje jak sie Kazik rozpycha, wciaz bolesnie czuje gdzie ugniata mnie nozkami ale nie czuje kopniakow jak wczesniej... na szczescie jutro takze mam ktg i mam nadzieje ze bedzie ok. w mojej przychodni trzeba robic ktg dwa razy w tygodniu...
Martaik ja czuje ruchy ale to tez zalezy od dnia wczoraj np kopała mnie cały dzien, bez chwili przerwy a dzisiaj jest tak spokojna ze musze troche polezec zeby wyczuc. Nie wiem od czego to zalezy ale tez jest wszystko ok
reklama
natalka1704
Fanka BB :)
moj tez sie wiecej rozpycha pupa niz kopie
ale faktycznie maluszki juz sa dosc duze a miejsca coraz mniej wiec te ruchy tez nie beda nie wiadomo jak intensywne , najwazniejsze zeby w ogole były