reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ruchy dziecka

martaik, moj sie caly czas rozpycha i kopie, ale tydzien temu mial dopiero 2kg wiec prawie kilogram mniej niz Twoj :) najwazniejsze, ze go czujesz i ze Cie ugniata :)

reklama
martaik ja też nie czuję już kopniaków tylko właśnie takie rozpychanie niesamowite.
A powiedzcie mi dziewczyny czy wasze szkraby też was tak gniotą pod żebrami,bo ja czasem z bólu wytrzymać nie mogę.

Mój Maluch właśnie wymyślił sobie że zmieni pozycje :/ za szybko się położył główką w dół, to teraz mi się tak dziwnie wygiął, że nie wiem gdzie co ma :/
Nogi dalej u góry ale za to główka zaraz pomiędzy nogami ... kurcze żeby mu się odwidziało i do porodu z powrotem mi się dobrze ułożył...

Moja Mała rozpycha się na wszystkie strony, nogi non stop pod żebrami! Też momentami mam dość. Czasami też boleśnie uciska na pęcherz :rofl2: Najbardziej czuję ją po lewej stronie.

reklama
Moja mała też sobie częściej fika po lewej stronie brzucha :)
Czasami aż tak sie niewygodnie jakby ułoży, ale na szczęście chwile to trwa i potem zmienia pozycję tak że mi wygodnie :)
Lubię patrzeć jak brzuch sie wypina i faluje :) Jak każda mamusia zresztą :)

Do góry