Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
martaik, moj sie caly czas rozpycha i kopie, ale tydzien temu mial dopiero 2kg wiec prawie kilogram mniej niz Twoj najwazniejsze, ze go czujesz i ze Cie ugniata
martaik ja też nie czuję już kopniaków tylko właśnie takie rozpychanie niesamowite.
A powiedzcie mi dziewczyny czy wasze szkraby też was tak gniotą pod żebrami,bo ja czasem z bólu wytrzymać nie mogę.
Mój Maluch właśnie wymyślił sobie że zmieni pozycje :/ za szybko się położył główką w dół, to teraz mi się tak dziwnie wygiął, że nie wiem gdzie co ma :/
Nogi dalej u góry ale za to główka zaraz pomiędzy nogami ... kurcze żeby mu się odwidziało i do porodu z powrotem mi się dobrze ułożył...
Moja Mała rozpycha się na wszystkie strony, nogi non stop pod żebrami! Też momentami mam dość. Czasami też boleśnie uciska na pęcherz Najbardziej czuję ją po lewej stronie.
Moja mała też sobie częściej fika po lewej stronie brzucha
Czasami aż tak sie niewygodnie jakby ułoży, ale na szczęście chwile to trwa i potem zmienia pozycję tak że mi wygodnie
Lubię patrzeć jak brzuch sie wypina i faluje Jak każda mamusia zresztą