• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ruchy i kopniaczki naszych maluchów

reklama
A ja czuje bardzo delikatne te ruchy i bardzo rzadko .. Dzisiaj przez caly dzien jeden malutki babelek, wlasciwie to pewna jestem tylko co do Nowego Roku jak lezalam na brzuszku to poczulam wyraznego kopniaka. Ale jutro wizyta u lekarza, mam nadzieje ze rozwieje moje zmartwienia

chyba własnie tak jak piszesz...jaipur :-)

mój też tak podobno leży, ale jakoś trudno mi w to uwierzyć, bo kopniaczki czuje z kazdej strony...z góry, z dołu i po bokach....mały akrobata ;-)

spryciarz...pewnie sie tak układa tylko do badania usg ;-)

To znaczy, że masz jeden problem z głowy, bo mi to położenie poprzeczne spędza sen z powiek... Tylko się cieszyć, że na głowie stoi ;-)

hope moja przyjaciólka rodziła jakis miesiac temu...jechała do porodu z przekonaniem ,ze bedzie cc, bo mała była całą ciąże źle ułozona....i co sie okazało - tuz przed porodem przekreciła się mała spryciara - i osczędziła brzucha mamusi.....ale za to zafundowała jej ciecie krocza....juz sama nie wiem co lepsze ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry