• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ruchy maluszka

reklama
Isunia, może i codziennie, ale oglądałaś "In the womb"??? Tam była informacja, że maluszek przesypia 90% dnia, znaczy to, że np, może fikać kiedy śpisz...

Teraz to mądra jestem, a jak dwa dni temu nie czułam ruchów, to panika...

Ja też kilka dni nie czułam dzidzi,jak powiedziałam mojemu mężusiowi to stwierdził że maleństwo się na mnie gniewa że piję jakąś gazowaną colę i się buntuje.Ale od wczoraj znów we mnie coś tam stuka w środku,najczęściej jak siedzę przy kompie hihi bo brzusio lekko przygniecione jest :P

Hahahaha biedne te nasze maleństwa ciągle je przygniatamy...;-)
Ja staram się nie siedzieć często przy kompie ,dziś np.byłam na ogródku z mężusiem i Kacperkiem,wyciągnęłam fotel rozkładany i wylegiwałam się w słoneczku mmmmm wspaniale było Zobacz załącznik 73551

wiec gratuluje wszystkim mamusiom pierwszych ruchów wiercipiętek! u mnie dzis była powtórka bardziej intesywna kręcił sie brzdąc sobie, ponoć jak juz się zacznie czuć brykanie to będzie coraz częściej! :tak:

Isunia hahaha wyobraż sobie napiłaś się coli ....i skąd te kopy?Dzidzia wisi na pępoinie huśta się i woła:Jeszcze,jeszcze,jeszcze....hahahaha ale mam schizy :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry