reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Napiłam się Pepsi - teraz żałuję bo mały szaleje w każdej części brzucha :/ jest WSZĘDZIE :]
moja i bez wypicia Pepsi wierci sie jak szalona;-)Napiłam się Pepsi - teraz żałuję bo mały szaleje w każdej części brzucha :/ jest WSZĘDZIE :]
agbar
Fanka BB :)
Mój maluch ostatnio znęca się nade mną. Wiem, że ma mało miejsca, ale niech już się tak nie rozpycha, bo to kurka boli. Nie może wiercić się tak, żeby mnie nie bolało? Pogadam sobie z nim, jak już będzie z drugiej strony brzucha, bo w tej chwili, to chyba skóra zniekształca przekaz, bo jakoś słabo reaguje na moje prośby
Gosia bardzo spokojna. Dużo chodzę, mało odpoczywam bo przy Olci mam zajęcie. Dzięki czemu Gosia jest dobrze wykołysana. Dopiero jak usiądę, pogłaszczę brzuszek, coś do niej powiem to daje o sobie znać, że wszystko jest ok. Wczoraj z rana dostała pierwszą czkawkę, cały brzuch skakał 

agbar
Fanka BB :)
Mój maluch wczoraj miał chyba swój dobry dzień. Nie wiem, czy w ogóle spał! Cały dzień się wiercił. Podczas mszy były chrzty i jak dzieciaczki zaczęły trochę kwilić, to dopiero pokazał co potrafi! Już jest bardzo towarzyski
Czy Wasi panowie też ciągle pytają, czy maluszek się w danej chwili rusza, czy śpi?
Czy Wasi panowie też ciągle pytają, czy maluszek się w danej chwili rusza, czy śpi?
U
użytkowniczka r
Gość
Mój codziennie jak wraca z pracy to pyta: RUSZAŁ SIĘ DZIDZIUŚ? A moja odpowiedź brzmi: tak ruszał się 
reklama