reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ruchy naszych maluszków

Wczoraj chyba skrzywdziłam moje dziecko,bo nażarłam się placków ziemniaczanych z mielonym mięsem i sosem pomidorowym i niedość że mi było niedobrze i musiałam spać prawie na siedząco,to jeszcze tituś tak mnie za to skopał,że do końca życia tego nie zapomnę! ;D A masz głupia babo za swoje! :laugh:

reklama
No gdybym ja dostala taka porcje tluszczu to tez bym cie chyba skopala!! ;D ;D Ja wiem ze to smakuje ale nasze dzieci nie maja plywac w oleju tylko w wodach plodowych!! ( To byl zart)

Ha ha ha ja się też wczoraj najadłam placków i też mi było niedobrze a za karę od piątej w nocy nie mogłam spac bo tak mnie bolały łydki, że tylko siedząc na krześle byłam w stanie to znieśc. I tak jak się obudziłam poczułam wypinające się plecki synusia tak do tej pory balanga w brzuszku trwa ;D

To widze ze obie sobie posiedzialyscie za kare!!! Hahahahaha!!!!
A moj pipiman odczuwa chyba zmiane pogody bo dzisiajk pada a on jakis spokojny!!! Brakuje mi tego ciaglego wiercenia sie!!!

Olu jaka tam głupia, co ty mówisz? Na pewno każdej ciężarówce trudno jest się oprzeć zachciankom no i takim pysznościom jak wczoraj ;) Ja się czuję usprawiedliwiona ;D

Glupia nie jestes bo skad moglas wiedziec ze to jest za duzo dla twojego baby?? A lakome to jestesmy chyba wszystkie!!!

no kurczę-a mój dalej mało ruchliwy-to znaczy stuka sobie ale delikatnie, ani nie boli ani nie wybudza ze snu, może to i dobrze a potem sobie pewnie nadrobi zaległości

reklama
Mój gin zaleciłmi chlebuś z ziarnami ,mało owoców (bo zawierają cukry), a mleka to mniejszą połóweczkę .Na razie maleństwo rośnie jak na drożdżach,kopie jak dobry piłkarz a umie kopnąć tak żeby bolało hi hi hi .

Do góry