reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy naszych maluszków

Wiolu pewnie to tylko chwilowe może ma dzisiaj senny dzień albo może chce mamusi dać trochę odpocząć ;)

reklama
Moja Laura też mnie kopała jak była w brzuszku i teraz ma taki charakterek że ho ho a Alicja też mnie kopie i to bardzo mocno ta to dopiero będzie miała charakterek :laugh:

Oj nie dadzą nie dadzą współczuję przyszłym mężą będą chodzić jak szwajcarskie zegarki :laugh: :laugh: :laugh:

Dziewczyny jak z tymi suwaczkami u gina wychodzi mi ze nastepny tydzien przechodzi mi z piatku na sobote a w tym suwaczku ze w srode zaczyna sie nastepny z 40 i jak ja mam to liczyc..ehh z suwaczka wychodzi ze dzidzius jest starszy

Ale mnie dziś skopał w nocy maluszek a już się martwiłam ,ponieważ parę dni było spokoju a to nie było dla mnie normalne .Chyba musiał sobie odpocząć po tylu miesiącach kopania? :laugh: :laugh:

Moja niunia to fika non stop jak szalona chyba jej coraz ciasniej bo kazdy ruch czuje i tylko wystawia dupcie albo kolanko..i oczywiscie szaleje jak tatus wraca z pracy i dotyka brzuszka

reklama
Cieszy się, że tatuś w końcu jest w domku i się z niunią pobawi :) . Mój skarbuś też wystawia często dupcie do głaskania, ale chyba będzie z niego zawodowy kierowca, bo jak jedziemy autkiem to szaleje na wszystkie strony, zatrzymujemy się na światłach - cisza, ruszamy- znowu szaleństwo ;D

Do góry