Justynanana
Fanka BB :)
Na izbie? U mnie takich cudów nie ma. Nawet jak mnie ostatnio przyjęli na oddzial to nie robili. Ewentualnie warto zadzwonic do swojego lekarza czy sprawdzi na usg o co chodzi.@Justynanana Teraz przed wizytą test na COVID ;p
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na izbie? U mnie takich cudów nie ma. Nawet jak mnie ostatnio przyjęli na oddzial to nie robili. Ewentualnie warto zadzwonic do swojego lekarza czy sprawdzi na usg o co chodzi.@Justynanana Teraz przed wizytą test na COVID ;p
Jedz na usg do.lekarza, albo na izbę dla własnego spokoju. Łożysko na przedniej ścianie jest okropne, ja poczułam ruchy dopiero w 25 TC i pamiętam, że prawie w 30 byłam jeszcze u lekarza sprawdzić co z małym, bo nie czułam jego ruchów.Ja tez mam łozysko na przedniej scianie. Probowałam - jadałam czekoladki i czekałam ale dalej nic. Własnie lezenie na lewym boku mi nic nie daje, bo ja wlasnie wtedy maluszka czuje mniej. Najlepiej wyczuwam w pozycji siedzacej lub stojącej.
Boje się tez jechac od szpitala, bo oczekiwanie na wynik tego cholernego testu mnie chyba wykonczy psychicznie.
Testu na covid oczywiście. W naszym szpitalu zanim cokolwiek zaczną przy Tobie robić czekają na wynik testuAle jakiego testu? Przychodzisz, robią Ci usg i tyleA jak też masz łożysko na przedniej ścianie to normalne na tym etapie ciąży, że nie czujesz ruchów.
Niestety tak. Jeśli bylabym po wypadku to oczywiscie inaczej sie to odbywa. Moja ciocia była ostatnio z powodu cukrzycy i czekala ponad 3 godziny na wynik testu, zasypiając na poczekalni.Na izbie? U mnie takich cudów nie ma. Nawet jak mnie ostatnio przyjęli na oddzial to nie robili. Ewentualnie warto zadzwonic do swojego lekarza czy sprawdzi na usg o co chodzi.
W szpitalu do którego jeździłam nie wymagali testu.. Aż dziwne [emoji33]Testu na covid oczywiście. W naszym szpitalu zanim cokolwiek zaczną przy Tobie robić czekają na wynik testuU nas jeśli o to chodz to jest totalna paranoja.
Skąd jestes? Ja nowosądecki.W szpitalu do którego jeździłam nie wymagali testu.. Aż dziwne [emoji33]
WarszawaSkąd jestes? Ja nowosądecki.