reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Salon Kosmetyczny

reklama
Ja stosuję krem do rąk Kamill obecnie. Wcześniej miałam Nivea S.O.S. ale nigdzie nie mogę go teraz znaleźć. Też mam problemy z uczuleniem na dłoniach i na twarzy. Może moglybyście polecić jakieś sprawdzone kremy i podklady do twarzy do cery właśnie alergicznej

Ja mam bardzo wrazliwa cere i malo kremow i pasuje..po duzo mnie szczypie twarz...ale przypasila mi ziaja i tak przy niej zostalam..ale to na noc...na dzien garnier zolty...ten na miodzie... z aa czasami babci podkradalam bo moja babcia tez wrazliwa skora i tez mi pasuja..ostatnio dostalam Bio cosmetyki na swieta i tez mi pasuja...zsczegolnie maseczka fajna...tylko zapach juz wiadomo...nieciekawy :-D

a teraz wlasnie siedze z farba na glowie... a wlasciwie to musem z loreala...kupilam na sprobowanie...naklada sie swietnie... i jeszcze jak sie sprawdzi przy mojej siwiznie to napewno bede tylko to kupowala...

kupilam tez w polsce kremy na cellulit i redukcje tkanki tlussczowej z eveline...wyroznione w sumie jako produkt roku...i powiem Wam cos chyba sie dzieje bo tak po nasmarowaniu sie z 10 min.odczuwam takie goraco ze nie moge sie przykryc koldra :-D Jeden krem jest taki czerwony... a drugi ktorego jeszcze nie probowalam jest bialy z seledynem...zobaczymy...bede uzywala codziennie...

Pati, ja też sobie kupiłam krem na cellulit, ale czekam na dostawę ;-) Musze się zawziąć i smarować - a z tym zawsze mam problemy... Z systematycznością...

a ja dzisiaj po fryzjerze a kosmetyczka już umówiona:) wiosna idzie:-)

reklama
Do góry