reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SAME dobre wieści

A z dobrych wieści to odebrałam dzisiaj dyplom ukończenia studiów :-D:-D:-D ...i mam nareszcie to swoje wyższe wykształcenie :-D:-D:-D
.....i jeszcze jeden pozytyw- nie muszę już patrzeć na tą wstrętną Uczelnię :happy2:

reklama
no my tez po zakupie autka ( wprawdzie 3 miesiace temu :D)mamy corceD i wydaje mi sie ze narazie nam wystarczy, bagaznik jest nawet spory (pewnie ze nie taki jak w combi)ale jak dla naszej 3 to wystarczy.he he

mamabartka GRATULACJE! wiem co czujesz,ja swoj dyplom odebralam 2 lata temu i do dzisiaj sie ciesze,ze nie musze sie juz patrzec na ta wstretna uczelnie.Mialam w planie jeszcze robic studia podyplomowe,ale jakos mnie nie cignie.:zawstydzona/y:
Widze,ze temat samochodowy.Kiwaczka super woz,w sam raz na wieksza rodzine:tak:My juz w kwietniu zmienilismy Clio na Toyote RAV4,bo jak kupowalismy wozek ,to za cholere nie chcial sie zmiescic w bagazniku Clio,a na dodatek bylo 3-drzwiowe.Nie moge narzekac,bo naprawde fajne autko bylo i ze smutkiem sie z nim rozstalismy,no ale coz rodzina wieksza to i autko musi byc wieksze.

mamabartka gratulace ukończenia studiow
to chyba soczkiem marchwiowym bedziesz opijala dzisiaj:-)

no motoryzacyjny wątek na forum ciążowym - ładnie
ja tez ostatnio sie dowiedzialam, ze autko musimy zmienic bo kombi trzeba teraz
ale wolna reke zostawiam mezowi i on sie o to zatroszczy
ja wiem ze musze miec jakies male cos do poruszania sie bo od wrzesnia praktyka zawodowa i dojezdzanie sie zacznie:baffled:
poki co mam meza szofera i taxowki a za chwile 4 kolka do pchania:-)

reklama
mamabartka gratuluje,jeszcze troche i bedziesz mogla to oblac:p

a ja dzis bylam na wizycie u mojej ginki i wszystko jest dobrze,wg niej nie dotrwam az do 10lipca czyli do planowanej cesarki:) takze piatek 13 go nie taki starszny patrząc po tym waątku:)

Do góry