reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SAME dobre wieści

reklama
a czemu na tym watku tak cicho skoro tyle dobrego sie dzieje???:-)
to ja sie pochwale...bylismy wczoraj na usg bioderek i wszystko jest dobrze a tak sie bała ze wizyte mamy tak pozno...pytalam sie o pieluszkowanie i p doktor powiedzial ze nie trzeba i powtorn kontrola tez niepotrzebna,ale czy na pewno??? ktoras z was chyba byla dwa razy?moze prywatnie powinnam sie wybrac:dry:??poradzcie

my idziemy na kontrole 2 pażdziernika ale my byliśmy 1 raz bardzo wcześnie bo jak mały miał 2 tygodnie. U nas pan dr kazał pieluszować mimo że wszytko jest ok:tak:

my na to usg idziemy dopiero po 6.10 ,bo akurat bedziem w Polsce.Mam nadzieje,ze to nie bedzie za pozno.Tutaj tego nie robia i tez nikt nie pieluszkuje

moze sie wybiore na kontrole za kilka miesiecy, nie zaszkodzi....slyszalam ze to pieluszkowanie to wymysł typowo polski,nigdzie indziej tego nie stosują....moze polskie dzieci jakies inne:confused::-D

Wlasnie dzisiaj ogladalam program "Mamo to ja" , pediatra sie wypowiadal na temat bioderek i stwierdzil,ze nie powinno sie pieluszkowac dzieci u ktorych wady nie stwierdzono,czyli takie pieluszkowanie na zapas nie ma sensu.

reklama
Do góry