Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a czemu na tym watku tak cicho skoro tyle dobrego sie dzieje???:-)
to ja sie pochwale...bylismy wczoraj na usg bioderek i wszystko jest dobrze a tak sie bała ze wizyte mamy tak pozno...pytalam sie o pieluszkowanie i p doktor powiedzial ze nie trzeba i powtorn kontrola tez niepotrzebna,ale czy na pewno??? ktoras z was chyba byla dwa razy?moze prywatnie powinnam sie wybrac??poradzcie
my idziemy na kontrole 2 pażdziernika ale my byliśmy 1 raz bardzo wcześnie bo jak mały miał 2 tygodnie. U nas pan dr kazał pieluszować mimo że wszytko jest ok
my na to usg idziemy dopiero po 6.10 ,bo akurat bedziem w Polsce.Mam nadzieje,ze to nie bedzie za pozno.Tutaj tego nie robia i tez nikt nie pieluszkuje
moze sie wybiore na kontrole za kilka miesiecy, nie zaszkodzi....slyszalam ze to pieluszkowanie to wymysł typowo polski,nigdzie indziej tego nie stosują....moze polskie dzieci jakies inne
Wlasnie dzisiaj ogladalam program "Mamo to ja" , pediatra sie wypowiadal na temat bioderek i stwierdzil,ze nie powinno sie pieluszkowac dzieci u ktorych wady nie stwierdzono,czyli takie pieluszkowanie na zapas nie ma sensu.