reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SAME dobre wieści

Jeszcze nie robie bo w sumie w tym tygodniu owinnam mieć okres... tak więc dzielnie czekam... spoko spoko... poczekamy wszystkie :-) choć jak sie wkurzę to naprawdę jutro pójdę do apteki po test :-D

reklama
rudka o moim nieszczęsnym karmieniu napisałam w odpowiednim wątku;-)
Julia,,,,,,to Ty chesz nas tyle w niepewności tu trzymać???????????????????????????
maszeruj po ten test...........młode matki nerwy mają już nie takie silne:-):-):-):-):-):-)

Julia Trzymam kciuki. Z takimi objawami to już jesteś pewnie zafasolkowana :-) Faaajnie ci.
Ja też bym chciała malusią córeczkę teraz ale trójka to jak dla mnie z dużo. Zresztą i tak bym miała trzeciego chłopaka :-p

Haszi, kto wie kto wie. Moja mama też tak mówiła po dwóch chłopakach...i potem upssss niespodzianka z ciążą (nikt mnie już nie planował...skandal normalnie) i jak rodzila to była przekonana że położna powie..gratuluję syn....a tu proszę....córeczka:-):-):-) i to jaka fajna:-D:-D:-D (to już moje słowa)

Nie chcę roić testu bo boję się, że będzie negatywny... tak bardzo chce drugiego dziecka... dlatego staram się jak najdłużej przeczekać a najlepiej jak sam lekarz przy usg stwierdzi... też mnie ciekawość zrzera...

No Julia nie źle,Ja miałam 2 testy negatywne a byłam z Maksem już w ciąży:-) Podziwiam za odwagę,ogólnie początki będą trudne,ale potem taka mała różnica wieku zaprocentuje.
Ja sobie osobiście na razie nie wyobrażam mieć drugiego dziecka mimo że Maksiu jest spokojny,bardziej to mój mąż chce.Tak samo jak było w przypadku Maksa też on bardziej nalegał.Może mi się zmieni za jakieś 2-3 lata

reklama
No Julia nie źle,Ja miałam 2 testy negatywne a byłam z Maksem już w ciąży:-) Podziwiam za odwagę,ogólnie początki będą trudne,ale potem taka mała różnica wieku zaprocentuje.
Ja sobie osobiście na razie nie wyobrażam mieć drugiego dziecka mimo że Maksiu jest spokojny,bardziej to mój mąż chce.Tak samo jak było w przypadku Maksa też on bardziej nalegał.Może mi się zmieni za jakieś 2-3 lata

Kamu, to tak jak ja - ale ja mężowi postawiłam ultimatum: mogę rodzić i co roku, ale w zamian on samodzielnie utrzymuje rodzinę.....no więc, Flora będzie jedynaczką raczej:-D:-D:-D
Tym bardziej podziwiam Cię, Julia, i trzymam mocno kciuki, żeby Ci się powiodło i bezproblemowo poszło z wychowaniem dwójeczki:tak:A ja miałam test od razu pozytywny, mimo, że niby tak wcześne nie wychodzą;-)

Do góry