• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

SAME dobre wieści

Julia trzymam kciuki,ale jeszcze nie gratuluje,zeby nie zapeszyc.Swoja droga masz stalowe nerwy,ja juz dawno bym ten test zrobila.:sorry2:
Kacha widocznie tak mialo byc,fasolka pojawi sie w odpowiednim momencie,a narazie cieszcie sie malenstwem,ktore macie.:tak:

reklama
Julia powodzenia trzymam kciuki za fasolke:-):-):-)
Az mi sie przypomialo jak robilam test jak bylam z Misia w ciazy i az mnie dreszcze przebiegly po plecach(pozytywnie:-)). Taka bylam szczesliwa i nadal jestem:-D, tez chcalam czekac 2 tyg od terminu @ ale nie wytrzymalam i zrobilam chyba jak mi sie spoznila 2dni.:tak:

jestesmy juz po wizycie u neurologa i jestem uspokojona a wrecz szczesliwa bo uslyszalam ze mam superdziecko:-D lekarka sie pyta czy juz przewraca sie na boki, a on od dawna na brzuszek sie przewraca albo czy wyciaga raczke po zabawke a on juz dwiema na raz sie bawi:) te jego wygibasy to oznaka ruchliwosci a nie wzmozonego napiecia i po prostu mam uwazac zeby z czegos nie spadl, jedyny zgrzyt to to ze 4go grudnia ide na usg ciemiaczka bo jednak jest ono za duze. Radzikowi pani sie bardzo spodobała,patrzal sie jej w oczki,podsmiewywal i gruchal po swojemu,az sie zrobiłąm zazdrosna:-D ogolnie opinia byla taka ze na te jego4mce to jest bardzo rozwiniety ruchowo i śliczny hehehe, oby tak dalej:)

To dobrze że Radziu rozwija się prawidłowo.Mój jeszcze się nie przekręca z placków na brzuszek,ale kilka razy udało mu się z brzuszka na plecki

Radzio gratulacje! A co do za dużego ciemiączka to nie przejmuj się! Moja mama, moja siostra i ja miałyśmy "miękkie główki" do 2 lat! Tak więc spokojnie....

A co do przewracania to Zuzol już od dawana z brzuszka na plecki się przewraca... z plecków na brzuszek też ale już troche gorzej... za t o mistrzowsko wychodzi łapanie nóżek i wkładanie ich do buzi.. a co za tym idzie przewracanie sie od razu z nimi w buzi na boczek...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry