reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

SAME dobre wieści

Julia trzymam kciuki,ale jeszcze nie gratuluje,zeby nie zapeszyc.Swoja droga masz stalowe nerwy,ja juz dawno bym ten test zrobila.:sorry2:
Kacha widocznie tak mialo byc,fasolka pojawi sie w odpowiednim momencie,a narazie cieszcie sie malenstwem,ktore macie.:tak:

reklama
Julia powodzenia trzymam kciuki za fasolke:-):-):-)
Az mi sie przypomialo jak robilam test jak bylam z Misia w ciazy i az mnie dreszcze przebiegly po plecach(pozytywnie:-)). Taka bylam szczesliwa i nadal jestem:-D, tez chcalam czekac 2 tyg od terminu @ ale nie wytrzymalam i zrobilam chyba jak mi sie spoznila 2dni.:tak:

Julia teraz podziwiam Cie juz nie tylko za odwage ,ale i za anielska cierplowosc w oczekiwaniu na doktorka 3mam kciuki bardzo mocno:-)

jestesmy juz po wizycie u neurologa i jestem uspokojona a wrecz szczesliwa bo uslyszalam ze mam superdziecko:-D lekarka sie pyta czy juz przewraca sie na boki, a on od dawna na brzuszek sie przewraca albo czy wyciaga raczke po zabawke a on juz dwiema na raz sie bawi:) te jego wygibasy to oznaka ruchliwosci a nie wzmozonego napiecia i po prostu mam uwazac zeby z czegos nie spadl, jedyny zgrzyt to to ze 4go grudnia ide na usg ciemiaczka bo jednak jest ono za duze. Radzikowi pani sie bardzo spodobała,patrzal sie jej w oczki,podsmiewywal i gruchal po swojemu,az sie zrobiłąm zazdrosna:-D ogolnie opinia byla taka ze na te jego4mce to jest bardzo rozwiniety ruchowo i śliczny hehehe, oby tak dalej:)

To dobrze że Radziu rozwija się prawidłowo.Mój jeszcze się nie przekręca z placków na brzuszek,ale kilka razy udało mu się z brzuszka na plecki

Radzio gratulacje! A co do za dużego ciemiączka to nie przejmuj się! Moja mama, moja siostra i ja miałyśmy "miękkie główki" do 2 lat! Tak więc spokojnie....

A co do przewracania to Zuzol już od dawana z brzuszka na plecki się przewraca... z plecków na brzuszek też ale już troche gorzej... za t o mistrzowsko wychodzi łapanie nóżek i wkładanie ich do buzi.. a co za tym idzie przewracanie sie od razu z nimi w buzi na boczek...

reklama
Do góry