reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

SAME dobre wieści

My z przewracaniem jestesmy daaleko za murzynami;-),ale ja sie nie martwie Misiek ma jeszcze czas:-) o podnoszenie glowki sie troszke martwilam a teraz podnosi juz jak stary wiec na wszystko przyjdzie czas:-):tak:
Radzio
brawo!!

reklama
surv 10centymetrów U Was podobno:szok::szok::szok: wow, zima idzie:-):-):-)
my czekamy ale sądząc po coraz zimniejszym wietrze wkońcu do nas dotrze :-D biały puch

w katowicach jeszcze nie ma sniegu no ale pewnie lada moment cos spadnie:tak:
Mój Kuba zaliczył kilka razy przewrotke z brzuszka na plecy, na boczki się sam obraca i podnosi głowę jak leży w leżaczku jakby chciał usiąść:szok:normalnie szok siedze przy kompie , pattrze mały ciągnie głowę w przód i próbuje usiaść:happy2:
rudka no piekne postępy

Bravo Kubus!!!!!:)
ja tez dzis pokazałam pierwszy śnieg Radziowi heheheh ale byl z deszczem i biało sie nie zrobiło,tak po prawdzie to u nas jeszcze zielono jest:) w zeszlym roku zielen na trawnikach byla prawie do swiąt/.....
Dzis patrzałam sie w sklepie na saneczki i tak sobie pomyslalam ze za rok bedą w sam raz:)

reklama
a to ja się przyłączę jeśli mozna:-) u nas popadało troche gradu i mrooooozi,brrrrr:szok:nie zdziwię sie jak rano zobaczę za oknem śnieg. ciekawi mnie tylko jaką Natanek będzie miał minke...???:-D

Do góry