reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
To moze nie do końca na temat i w ogóle, ale we Wrocławiu właśnie pada pierwszy śnieg!

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
surv 10centymetrów U Was podobno

wow, zima idzie:-):-):-)
my czekamy ale sądząc po coraz zimniejszym wietrze wkońcu do nas dotrze
biały puch

wow, zima idzie:-):-):-)my czekamy ale sądząc po coraz zimniejszym wietrze wkońcu do nas dotrze
biały puchw katowicach jeszcze nie ma sniegu no ale pewnie lada moment cos spadnie
Mój Kuba zaliczył kilka razy przewrotke z brzuszka na plecy, na boczki się sam obraca i podnosi głowę jak leży w leżaczku jakby chciał usiąść
normalnie szok siedze przy kompie , pattrze mały ciągnie głowę w przód i próbuje usiaść
rudka no piekne postępy

Mój Kuba zaliczył kilka razy przewrotke z brzuszka na plecy, na boczki się sam obraca i podnosi głowę jak leży w leżaczku jakby chciał usiąść
normalnie szok siedze przy kompie , pattrze mały ciągnie głowę w przód i próbuje usiaść
rudka no piekne postępy
rudka
Mama lipcowa '08
Bravo Kubus!!!!!
ja tez dzis pokazałam pierwszy śnieg Radziowi heheheh ale byl z deszczem i biało sie nie zrobiło,tak po prawdzie to u nas jeszcze zielono jest
w zeszlym roku zielen na trawnikach byla prawie do swiąt/.....
Dzis patrzałam sie w sklepie na saneczki i tak sobie pomyslalam ze za rok bedą w sam raz
ja tez dzis pokazałam pierwszy śnieg Radziowi heheheh ale byl z deszczem i biało sie nie zrobiło,tak po prawdzie to u nas jeszcze zielono jest
Dzis patrzałam sie w sklepie na saneczki i tak sobie pomyslalam ze za rok bedą w sam raz
reklama
Podziel się: