reklama
KATE23
Lipcowa Mama:)
byłam dziś na wizycie kontrolnej (następna za 2 tyg bo teraz mam częściej się pokazywać;-)), morfologia się poprawiła i gin był zadowolony;-) usg bardzo dobre
nie muszę mieć drugiego badania na cukier bo pierwsze miałam dobre
ponarzekałam mu trochę, ale orzekł że to wszystko normalne i muszę jakoś wytrzymać:-( posłuchał bicia serduszka i powiedział to co zawsze "pięknie bije"
a po badaniu orzekł to co słyszę od paru miesięcy "szyjka zamknięta, długa, w pochwie czysto" i dzisiaj były gratisy "obrzęków i żylaków nie ma, a łepulek (czyli dla niewtajemniczonych - główka mojego Synka) na dole czyli wszystko w zupełnym porządku"
tak więc wizyta zaliczona i można powiedzieć, że choć z tego jestem dziś zadowolona

Podczas ostatniego usg wyszło,że Laurunia nadgoniła tyg i teraz jest już wszystko dobrze:-)(bo w pewnym momencie przestała się rozwijać,stanęła w miejscu i sie martwiliśmy z giną)Ale teraz waży już 1800g i jest słodziutka i zdrowa a to najważniejsze:-) Popłakałam się na tym usg jak nigdy..

pabla27
Fanka BB :)
Karola81 i Kate - gratuluję dobrych wieści.
Ja też dzis po usg jestem happy, wszystko pięknie, mała rozwija sie prawidłowo w stosunku do poprzednich badań, główka na dole, badania przepływowe bardzo dobre, wszystko jest ok z małą i to najważniejsze.
Ja też dzis po usg jestem happy, wszystko pięknie, mała rozwija sie prawidłowo w stosunku do poprzednich badań, główka na dole, badania przepływowe bardzo dobre, wszystko jest ok z małą i to najważniejsze.
KATE23
Lipcowa Mama:)
Dzięki Dziewczyny
Karola81 i Pabla ja również gratuluję:-)

survivor26
Mamy lipcowe'08
Jestem ciocią!!! Mała Laurka urodziła się pół godziny temu w 38 tc, 3200 gr bardzo żwawej wagi i 10 pkt w skali Apgar + czarna grzywka
- popłakałam się, jakbym conajmniej sama urodziła

reklama
Podziel się: