reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SAME dobre wieści

Pabla gratulacje,dziewczyny maja rację jak masz taka dobra passę to może przydało by się zagrać w totka.

reklama
Dzieki dziewczyny za gratulacje.
Nie wiem czy to dobra passa, jak robiłyśmy tą fotkę to zaznaczyłam Panu że mamy coś wygrać bo ja w dzień matki mam urodziny i ineczej być nie może:-) Więc może to moja siła perswazji:-D:-D

byłam dziś na wizycie kontrolnej (następna za 2 tyg bo teraz mam częściej się pokazywać;-)), morfologia się poprawiła i gin był zadowolony;-) usg bardzo dobre:-D nie muszę mieć drugiego badania na cukier bo pierwsze miałam dobre:laugh2: ponarzekałam mu trochę, ale orzekł że to wszystko normalne i muszę jakoś wytrzymać:-( posłuchał bicia serduszka i powiedział to co zawsze "pięknie bije":laugh2: a po badaniu orzekł to co słyszę od paru miesięcy "szyjka zamknięta, długa, w pochwie czysto" i dzisiaj były gratisy "obrzęków i żylaków nie ma, a łepulek (czyli dla niewtajemniczonych - główka mojego Synka) na dole czyli wszystko w zupełnym porządku":-D tak więc wizyta zaliczona i można powiedzieć, że choć z tego jestem dziś zadowolona:laugh2:

Podczas ostatniego usg wyszło,że Laurunia nadgoniła tyg i teraz jest już wszystko dobrze:-)(bo w pewnym momencie przestała się rozwijać,stanęła w miejscu i sie martwiliśmy z giną)Ale teraz waży już 1800g i jest słodziutka i zdrowa a to najważniejsze:-) Popłakałam się na tym usg jak nigdy..:-D

Karola81 i Kate - gratuluję dobrych wieści.
Ja też dzis po usg jestem happy, wszystko pięknie, mała rozwija sie prawidłowo w stosunku do poprzednich badań, główka na dole, badania przepływowe bardzo dobre, wszystko jest ok z małą i to najważniejsze.

fantastyczne wiadomości dziewczyny - oby same takie:-)
kate ja w srode do gin i tez juz zapowiedzialam mezowi ze teraz to wizyty chce co 2 tyg bo czekac nie lubie a ciekawosc i obawy czy wszystko dobrze za duze cisnienie powoduja

Jestem ciocią!!! Mała Laurka urodziła się pół godziny temu w 38 tc, 3200 gr bardzo żwawej wagi i 10 pkt w skali Apgar + czarna grzywka:-D - popłakałam się, jakbym conajmniej sama urodziła:zawstydzona/y:

reklama
Do góry