reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SAME dobre wieści

Z dobrych wieści - idzie ochłodzenie:-):-) Wprawdzie narazie go nie czuje ale bardzo wierze że przyjdzie. Ja już mam dosyć upałów, szczególnie gorących nocy, dziś rano obudziłam sie juz ze spuchniętymi dłońmi - masakra:no:

reklama
idzie, idzie: na biegunie gorąca we Wrocławiu dziś tylko 24 stopnie:) w mieszkaniu mam co prawda nadal 29....ale ze dwa dni chłodu i da się żyć:)

ja jeszcze nie wiem jak u mnie na jest na dworze, ale za chwile ide po czereśnie to sie przekonam,ale sobie kupiłam fajna bluzeczke na ramiaczkach to pewnie bedzie chłodno he he

Dziewczyny, a ja jeden jedyny raz nie cieszę się z tego ochłodzenia, bo w sobotę chcieliśmy zrobic imprezkę urodzinową dla mojego syneczka na działce a tu ma być chłodno i deszcz:-(

KasiaDe - najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Twojego smyka:-)
Jakby mi się urodził synek też nazwałabym go Mikołaj:-)

Kasia przekaż życzenia dla syneczke i ucałuj go od ciotki Kamu :-)
Faktycznie pogoda ma byc do kitu w weekend.

reklama
Ja też przyłączam się do życzeń ..wszystkiego dobrego ...
U mnie też lekki ochłodzenie ale za to w końcu zakupiłam wentylator więc już w domu nie mam prawie 30 stopni ciepła - jest o niebo lepiej. Poza tym zdałam dziś pracę do dziekanatu, więc tylko jeszcze obrona i oczekiwanie na Małego Szkraba.
Co prawda ciągle mnie boli podbrzusze ale to podobno takie uroki ostatniego miesiąca ciąży:happy:

Do góry