Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Fuj jak na dworze jest brzydko
a ja myślałam,że do lekarza to się wybiorę jak na spacer
No,może chociaz przestanie padać.
I wiecie co nie bardzo mi sie chce wracac do pracy ;D rozleniwiłam się totalnie ;D
A unas od rana świeci słoneczko!!!Chyba wybiore się na moją działeczke,którą widzę z okna i poplewie truskawki.
Nic innego nie planuje robić w ogródku,nie sadze bo wiem, że nie dam rady w tym roku z chwastami.
Ale truskaweczki musze pilnować,bo je uwielbiam
Też bym chciala , żeby było dzisiaj ładnie ale niestety na śląsku leje ale może się wypogodzi .Ciepło jest i chmur już też trochę mniej , więc jest nadzieja
nie zazdroszcze tego deszczu, u mnie wczoraj do 15 była burza a potem to sie tak ślicznie zrobiło że byłyśmy z córią na 2 godzinnym spacerze. Natomiast dziś od rana mgła a ja zdąrzyłam już przespać się od powrotu z przedszkola 2 godz. Jem, śpie i od czasu do czasu chodzę na spcery - i mimo to jakaś zęczona jestem. Teraz to myśle ze bardziej znudzona - nie podoba mi sie to.
Znowu leje : a moje samopoczucie okropne, bo tak się boję dzisiejszej wizyty.Chciałabym żeby było już po a tymczasem spoglądam cały czas na zegarek ....o rany za trzy godziny będę na wizycie