reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

mycha a my w środę do gina........już się nie mogę doczekać...:) a swoją drogą to zabawne przed ciążą to pójście do ginekologa odkładałam z tygodnia na tydzień, z miesiąca na miesiąc a teraz latałabym codziennie........

....tremę jednak mam niewąską przed każdą wizytą...czy wszystko jest ok

reklama
Aga nie musisz mi mówić! ja odliczam godziny! :laugh: Faktycznie jak sobie przypomnę kiedyś jak trzeba było iść na wizytę to :P a teraz to wszystko zdzierżę byle tylko zobaczyć dzidzię na USG! a jak wiem że w środę gin mi poda płeć dzidziola to wcale! ;D

Margolis ja wiem, że jest ciężko czekać ale u Ciebie to już napewno będzie widać,bo maluchy będą już spore.
To wszystko zależy od dzieci jak się ułożą i od wytrwałosci gina!!!!!!!!!

A ja jutro okolo 9.20 zwalniam sie z pracki i czym pre3dzej biegne do ginekologa,bo mam wyznaczona wizyte na 9.40,jupiiii!!! :D :D :D
Moze i ja juz bede znala plec mojego Dzidziusia. :D

A ja jestem dzis po wizycie u gina ale usg bede miała dopiero 22 maja. Wytrzymam!
Wszystko u nas jest ok i ruchy dzidzi juz coraz bardziej wyraźne (właśnie zaczęło sie wieczorne kopanie mamusi :)).

reklama
Megi! oczywiście że wytrzymasz! będziemy Cię wspierać! Ja jeszcze tydzień i 4 dni do usg!!! ale ten czas wolno idzie.....

A na wesoło to wybieram się dziś po nową pralkę i odkurzacz! Wszystko w ramach przygotowań na maluszki ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry