reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Mycha chyba nie mamy wyjscia z pod ziemi ale bedzie trzeba zdobyc ;D . Damy rade, Ja sobie pojechalam do siostry odpoczac chwilke. Kurde juz nogi mi tak strasznie puchna zgrozo. Weszlam na piechote na drugie pietro i normalnie takiej zadychy dostalam jakby conajmniej szczyty gor zdobywala hihihi :laugh:.
Oj dobrze ze jest takie forum przynajmniej lepszy humorek mam a smuteczki gdzies sobie uciekaja dalekooooo ;)
Agutko masz racje razem z innymi super mamuskami damy rade bo my normalnie strongwomen jestesmy ;D :laugh: ;)

agamamaani nie smutkaj sie faceci czasem nie kumaja o co chodzi i ze mozna sie zle czuc usmiechnij sie :) :-*

Buziaki super mamcie :laugh:

reklama
no zrozumiał.. przepraszał i całował :D

a na opuchnięte nogi.. najlepszy jest ruch.. naprawdę.. i nie pić za dużo ( bo to zatrzymywanie wody w organiźmie to powoduje).. ja teraz codziennie spaceruję min. 2 km z małą i nogi mi przestały puchnać..( a tez już zaczynały bo z lenistwa zamiast chodzić to na plac zabaw ją zabierałam a tam mogłam posiedzieć na ławeczce :D

A mnie czasami w nocy skurcze lapia w nogach,bleh.  >:( To dopiero jest bol...  :-[

Agamamaani,widzisz,a nie mowilam?  8) :D Ciesze sie,ze wsio juz okej. :-*

Wlasnie zaczelam 23 tydzien,jupiii! :D :D :D

Nadzia! W Ikei są straszne ceny! Poszukaj gdzie indziej! Może jakiś stolarz zrobi Ci na zamówienie. Ja u siebie znalazłam fajnego, który robi za małe pieniądze. Zrobiłam u niego już kilka mebli. Przygotowuje mi je z sosny tak by były tylko do pomalowania ja wybieram kolor i jest oszczędnie! nie załamuj się ! Będzie dobrze. Spokój i dobry pomysł! Dasz radę!!

Agamamaani Mnie te co jakiđcyas m wkurzz brakiem zrozumienia,że na coś nie mam siły ale na swoje szczęście szybko się opamiętuje! Chyba mu zrobię z worka grochu albo czegoś podobnego taki brzuch i zobaczymy jak pochodzi parę godzin czy dalej będzie taki do przodu! ;)

agutkaZG mnie też łapią skurcze w nogach! Jaki to ból ::) ostatnio pomogło jak usiadłam i bo najczęściej się to zdarza jak leżę w łóżku i zachciewa mi się przeciągnąć ::)

A ja słyszalam,że wlasnie trzeba duzo pić nawet jak się puchnie,tylko ograniczyć sół bo to ona hamuje wodę w oragniźmie.

Samopoczucia brak :(

no mi lekarz powiedział, że mam z piciem nie przesadzać - znaczy nie wypijac 3 litrów wody a 2 :) bo ja starsznie duużo piję :D i pic wode niskosodową..

pogoda ochydna więc i u mnie samopoczucia brak.. zwłaszcza że mąz w pracy znów. :(

reklama
Margolis,dokladnie... Najczesciej podczas przeciagania - masakra. :( Ale wlasnie wyczytalam w mojej madrej ksiazce,ze to normalne,heh... Jakiej wody morskiej? ;) Mieszkasz nad morzem Zabus? ;) Ja wlasnie w lipcu chcialam wziasc urlop i wyskoczyc nad morze na pare dni,ale niestety... Chetnych na taki wyjazd brak,a samej to mi sie nie usmiecha... :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry