Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mycha chyba nie mamy wyjscia z pod ziemi ale bedzie trzeba zdobyc ;D . Damy rade, Ja sobie pojechalam do siostry odpoczac chwilke. Kurde juz nogi mi tak strasznie puchna zgrozo. Weszlam na piechote na drugie pietro i normalnie takiej zadychy dostalam jakby conajmniej szczyty gor zdobywala hihihi :laugh:.
Oj dobrze ze jest takie forum przynajmniej lepszy humorek mam a smuteczki gdzies sobie uciekaja dalekooooo
Agutko masz racje razem z innymi super mamuskami damy rade bo my normalnie strongwomen jestesmy ;D :laugh:
agamamaani nie smutkaj sie faceci czasem nie kumaja o co chodzi i ze mozna sie zle czuc usmiechnij sie :-*
a na opuchnięte nogi.. najlepszy jest ruch.. naprawdę.. i nie pić za dużo ( bo to zatrzymywanie wody w organiźmie to powoduje).. ja teraz codziennie spaceruję min. 2 km z małą i nogi mi przestały puchnać..( a tez już zaczynały bo z lenistwa zamiast chodzić to na plac zabaw ją zabierałam a tam mogłam posiedzieć na ławeczce
Nadzia! W Ikei są straszne ceny! Poszukaj gdzie indziej! Może jakiś stolarz zrobi Ci na zamówienie. Ja u siebie znalazłam fajnego, który robi za małe pieniądze. Zrobiłam u niego już kilka mebli. Przygotowuje mi je z sosny tak by były tylko do pomalowania ja wybieram kolor i jest oszczędnie! nie załamuj się ! Będzie dobrze. Spokój i dobry pomysł! Dasz radę!!
Agamamaani Mnie te co jakiđcyas m wkurzz brakiem zrozumienia,że na coś nie mam siły ale na swoje szczęście szybko się opamiętuje! Chyba mu zrobię z worka grochu albo czegoś podobnego taki brzuch i zobaczymy jak pochodzi parę godzin czy dalej będzie taki do przodu!
agutkaZG mnie też łapią skurcze w nogach! Jaki to ból : ostatnio pomogło jak usiadłam i bo najczęściej się to zdarza jak leżę w łóżku i zachciewa mi się przeciągnąć :
Margolis,dokladnie... Najczesciej podczas przeciagania - masakra. Ale wlasnie wyczytalam w mojej madrej ksiazce,ze to normalne,heh... Jakiej wody morskiej? Mieszkasz nad morzem Zabus? Ja wlasnie w lipcu chcialam wziasc urlop i wyskoczyc nad morze na pare dni,ale niestety... Chetnych na taki wyjazd brak,a samej to mi sie nie usmiecha...