reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Cześć dziewczyny!
Edi dzisiaj masz pewnie smutny dzień,minoł roczek,a serce cały czas tęskni,jestem myślami z Tobą.
Ja cały czas zastanawiam się jak to będzie i już niemoge sie doczekać syna.Najlepiej by było tak przespać cały porod i obudzić się już po wszystkim z maleństwem przy piersi. Oj mazenia ::)

reklama
Zieeeeeeeeeeeeef. :D

Kurcze,kolo 12.30 polozylam sie do lozeczka,wlaczylam sobie nagrania Mozarta i nawet nie wiem kiedy - przysnelam. ;) Obudzil mnie zapach obiadku,hihi. :D Zjadlam i teraz jestem wlasnie w poszukiwaniu zajecia w domku,bo pogoda niezbyt dopisuje... :( O 17.30 bedzie zuzel,wiec sobie poslucham w radyjku,bo jakos na mecz szkoda mi pieniazkow dzis,heh. :P

Buzia Slonka! :-*

Margolis tak własnie myslalam nad jakims stolarzem i bede musiała sie w cenach zorientowac.
O matko jak mnie glowa boli własnie sie obudziłam jestem ledwo zywa co za pogoda ???
Moje stopy to chyba zaraz eksploduja ;D
A co do picia ta mnie sie cały czas chce pic. Normalnie tak mnie suszy jakbym mega kaca miała hihihi ;D
Juz nawet z domu nie wychodze bez butelki z piciem. Tylko bym piła i piła.
A mój gin powiedział zebym piła małymi łyczkami jak ja nie moge tak.... i przeszła na diete mało solna wrrrr :P.

Agutko ja tez nie mam chetnych na wakacje niestety :(
Buzka Mamuski :-*

Ja tez się zdrzemnęłam!! wczesniej zjadałam pyszne ciasteczko więc tym lepiej i smaczniej mi się spało! teraz zrobiłam sobie kawkę! jeszce chwila odpocynku i pozmywać trzeba :P

Nadzia,to jedziemy razem,hihi. :D Proponuje Miedzyzdroje. ;D
Ja w sumie moge jechac z rodzinka nad jeziorko,tyle,ze chcialam pokorzystac jesciu z urokow naszego polskiego morza,bo pozniej,to nie wiem,kiedy uda mi sie nad nie wyskoczyc,ah... ;)

A ja dziś padnięta, ledwo dycham.Miałam od wczoraj gości i dopiero co pojechali, oj to już nie na mnie wizyty znajomych.Cala energia mnie opusciła, wiecie jak to jest przy gościach .Niby mąż mi pomagał ale i tak ja więcej się kręciłam a przecież mam na siebie uważać.No nic teraz już tylko odpoczynek.Jutro wysylam syna na zieloną szkołę do Mrzeżyna na trzy tygodnie.Będzie luzik ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry