reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

A ja mialam taka straszna noc. :( Nie mam sily juz po niej... Tak zle sie czuje,jeju... :( A teraz do pracy z tym bolem,ehhhhhhhh...

Milego dzionka Mamusie! :-*

reklama
Czyli nie tylko ja cierpiałam w nocy :( dopadly mnie jakieś skręty jelit z rozwolnieniem i w dodatku mały sie wkurzał na to co se tam w środku dzieje bo wiercił się i kopał az bolałao.Na szczęście wszystko się dobrze zakończyło,ale taki bół,że szkoda gadać.
A w Katowicach pada :( więc dzionek taki bez spacerów będzie :(

Wczoraj mimo ze była ładna pogoda moj humor i smopoczucie były do niczego chodzilam jakbym cegłówka dostała w głowe w zasadzie to sie snułam nic mi sie nie chciało zupełnie >:(
a dzis cos czuje ze bedzie podobnie wrrrrr. Nie wiem co na mnie tak działa moze ta zmienna pogoda :(
Jakos nic mnie nie cieszy.

Ja byłam wczoraj na Kodzie Da Vinci i mi się podobało. Do tego rundka po sklepach z fotelikami i wieczorem bez sił. To już norma. Teraz uciekam na spacerek. :)

a ja własnie musialam dziś zrbić powtórkę testu z glukozą.. coś sie nie zgadzały próbki w laboratorium i musiałam raz jeszcze krew oddawać.. myslałam, ze zemdleję bleeeeee.. mam nadzieję, że to ostatni raz.. a teraz szaro i buro i na deszcz siez anosi a ja małam skrobać lóżeczko :(

Margolis my z mężem tez się mamy zamiar wybrać na Kod. Mówisz, że jednak warto?

A u nas pogoda dziś nawet całkiem, całkiem. Świeci słoneczko i jest nawet ciepło i bez wiekszego wiatru. Trochę czsami się chmurzy ale na razie nie padało.

Ja na kłucie i badania wybieram się w piątek, bo w poniedziałek mam wizytę. Jeszcze nie robiłam obciązenia ale pewnie właśnie w poniedziałek da mi na nie skierowanie. Rzeczywiście jest to mało przyjemne picie tego "świństwa" - pamietam jak było zeszłą razą.

Margolis...podwójna mamusko...czekam z niecierpliwością na Twoje brzusio w galerii brzuszków i jakoś doczekać sie nie mogę :P

...Marolis mocno kopią?....bo u mnie nadal chyba nic :-[

reklama
Megi80 pisze:
Margolis my z mężem tez się mamy zamiar wybrać na Kod. Mówisz, że jednak warto?

Mi się podobał ale pod koniec kręgosłup dawał już znać o sobie - z reklamami to prawie 3 godziny trwał.

Aga_Mazury pisze:
Margolis...podwójna mamusko...czekam z niecierpliwością na Twoje brzusio w galerii brzuszków i jakoś doczekać sie nie mogę :P

...Marolis mocno kopią?....bo u mnie nadal chyba nic :-[

No widzisz - mój niedobry mąż zwleka ze zrobieniem zdjęcia a sama nie dam rady. A dzieci kopią już poważnie - chyba się dziś spytam lekarza czy mogą sobie nawzajem coś zrobić ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry