reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Mam taka nadzieje ze to minie :)
Przed chwilka wróciłam i padam ze zmeczenia. Jeszcze taka pogoda raz słonce raz deszcze.
Ale przynajmniej wiem ze safe bede robic na zamówienie bo taniej mnie wyniesie.
Jeszcze obskoczyłam hurtownie dziecieca i sklep z wózkami.
Co oczywiscie poprawiło mój troche podły humorek :laugh:

reklama
Mychus,mialam starszliwe skurcze w calym brzuchu,jakby mnie cos od srodka rozrywalo. :( Potworny bol nie do zalagodzenia i tylko potrafilam jek z siebie wydac. ;( W zyciu czegos takiego nie czulam... :( Az Dzidzia zaczela mnie kopac,jakby i ja to bolalo. :( No,a na dodatek caly dzien bolala mnie glowa... Kolejny dzien... Az mam zamglone widzenie i lzy w oczach tak boli. :(

Ide wlasnie do szpitala... Musze zbadac,czy mi nic zlego nie dolega... ;( I mam takiego stracha,ze chyba zaraz sie rozrycze... ;( Moja Dzidziulkooooo...! ;( ;( ;(

Agutka trzymamy kciuki .. daj znac potem co się działo.. mam nadzieję, zę to nic groźnego.. myslimy o tobie..

do mnie właśnie dzwoniła lekarka, mówiąc, zę mam bardzo podwyższone poziomy wątrobowe.. musze bardziej diety przestrzegać..

Aga mam nadzieja że to tylko silniejsze skurcze macicy i będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!
Agamamaani uważaj na siebie jednak trzeba tej nieszczęsnej diety pilnować,życze Ci DUZO SIŁY ;)

chyba dzis nie jest dobry dzień :( prawa połowa mojego brzuszka bardzo mnie boli, mam wrażenie jakbym miala tę cześć macicy w siniakach :( nawet jak dzidzia kopie to tak że aż pobolewa. Troszke się boję ale jak na razie staram się nie panikować, kurcze, zły dzień :(

Agutko trzymaj się, jak wrócisz to daj znać co sie dzieje.

Agamamani trzymam kciuki za dietkę, wiem że cieżko ją trzymać.

Właśnie napisała do mnie Agutka.
Niestety musiała zostać w szpitalu na obserwacji i badaniach.Podam Wam jej nr. kom. mam nadzieje że nie będzie mi miała za złe.Napiszcie do niej napewno lepiej się poczuje gdy będziemy z nią razem.605340317

Bardzo się niepokoi!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry