reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Kurczę, a ja tak sobie pomyślałam,że może ją przyatakowała kolka nerkowa,ktróra zdarza się w ciąży gdy dzidziuś mocno uciska na nereczki.Miałam tak w poprzedniej ciąży i zapewniam ból ogromny i w dodatku nie wiadomo gdzie boli,tzn boli od kręgosłupa po dół brzucha i nie wiadomo czy to dzidzia czy coś innego.Oby tylko tyle.
U nas znowu pochmurnie choć przecież wczoraj ładnie sie wypogodziło, więc może ;)

Mam nadzieje ze u Agutki to nic poważnego i szybciutko do nas wróci :) <przytul>

Moje bóle brzuszka dziś zdecydowanie mniejsze, nie wiem czy tak będzie przez cały dzień ale staram sie oszczędzać. POgoda znów wietrzna i jakos brak mi checi na spacer. Mam ochote pójsć spać

U Agutki jest już lepiej a dzisiaj usłyszała pierwszy raz serduszko maleństwa :D
Na szczęscie ten paskudny wiatr u nas ucichł,bo wczoraj mało nie urwał głowy!!!

Ja dzisiaj też prawie całą noc nie spałam, naczytałam się wczoraj historii o dzidziach co się nie urodziły szczęśliwie...i jakoś tak się zaczęłam martwić tym moim brakiem ruchow...(albo ich minimalną ilością bo już sama nie wiem czy to czasami w brzuchu to ruchy czy kiszki się przewracają...hmmmm)....w każdym razie nastrój mam nie za specjalny.....

Agutka jest po morfologii, badaniu moczu i usg - wszystko jest dobrze, maleństwo rozwija sie prawidłowo. Boli ją glowa i bardzo chcialaby do domku. A najbardziej to narzeka na ból pupci od zastrzyków ;)

Agutku trzymaj się - wszystkie to o tobie myslimy :)

Agutka zgadza się ;) jesteśmy z Tobą ;)

Aga nie czytaj takich historii,albo czytaj ale nie przenoś od razu wszystkiego do swojego życia i na swojego maluszka bo mu będzie smutno w brzusiu :) a kopie malutko bo ma jeszcze na to czas :)

reklama
ja tez mam ciezka nocke za soba:(od jakiegos czasu wogole zle sypiam.I podobnie jak Cleo28 (chyba:) ) mam bole w prawej czesci brzucha.Czasem tak boli ze mi noga sztywnieje.Ale na szczescie Synek co jakis czas (czyli co 2-3 godziny) daje znac ze wszystko u niego ok i kopie w co moze:) Mam pytanie:czy ktoras z Was brala moze Nystatyne w polaczeniu z urospetem?I czy to wogole komus pomoglo?Bo mam wrazenie,ze mi jakos ani Clotrimazol ani Nystatyna nie pomaga:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry