reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Co za beksy no! ;) Usmiechac sie,ale to juz!  :-*

Ja sobie ucielam popoludniowa drzemke,a teraz oczekuje moich frytasow,bo jakos tak po spanku na nie chetki nabralam. ;)

reklama
Ja też nie najlepiej! Brzuch coraz większy, ciężko się ruszać nie wiem jak to będzie za miesiąc nie mówiąc już o dwóch czy trzech... Tylko usiąść i płakać ale jak tu usiąść jak tyłek boli ;)

Mnie nad ranem budzi ból w kręgosłupie i wstaję.Materac mam dobry więc już nie wiem jak spać ale w poprzednich ciążach było to samo.Widać taka moja "uroda" kręgosłupa ::)

Oj baby!!!! ale z Was marudy!!!! ;D
Pomyślcie jak was coś boli o tych małych,słodkich stworzeniach,które sobie mieszkają pod waszymi sercami ;)

Mnie dziś mąż uraczył pysznym obiadkiem,a po południe spędziłam z nową znajomą po takich przejściach jak ja i bylo bardzo miło.Oprócz gadania przez 3 godziny pożarlam pyszny torcik,który zapiłam czekoladą na gorąco ;D mniam....

Drogie Panie,głowy do góry ;)
Jutro będzie lepszy dzień ;)

Ja jakis czas temu sie o malo nie zalamalam,jak nie moglam sie wskrobac do wanny. :P I jak siadalam,to moj brzuch juz sie nie robil w faldke,tylko w taka niewygodna kulke. ;) O bolu kregoslupa juz nie wspomne. :P Ale pomyslalam sobie,ze warto tak "pocierpiec",dla tego,co mnie czeka we wrzesniu. :D :D :D

P.S. Dzis wstalam o 7. :P ;D

Kręgosłup mnie nie boli (tfuftfu, żeby nie zapeszyć)....ale tyłek przeokropnieeeeeeeeeeeee.....i tak ciężko jak........i ostatnio nawet mi znowu niedobrze się robi :(

Mnie często po nocy i w nocy bolą biodra , widać się rozchodzą ;D ale przeżyję :)
Humor poprawiam sobie kupowaniem wyprawki dla małego :D

Jak już zeszło na narzekanie, to też się przyłączę - kręgosłup mi nawala, ale najbardziej dokucza mnie ból w spojeniu łonowym - w poprzedniej ciąży tak nie miałam. Powiedzcie czy was też tak boli? Szczególnie jak poleżę albo muszę szybszym krokiem przejść - wtedy boli najbardziej.

reklama
Ja nie odczuwam bólu w spojeniu łonowym raczej męczy mnie straszny ból kręgosłupa w części lędzwiowej, a najbardziej gdy zmywam naczynia albo prasuję. Wtedy chcąc niechcąc wyginam tę częśc kręgosłupa do przodu jakbym chciała udzwignąć swój brzuch ;)ale to ponoć normalne! ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry