Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja też nie najlepiej! Brzuch coraz większy, ciężko się ruszać nie wiem jak to będzie za miesiąc nie mówiąc już o dwóch czy trzech... Tylko usiąść i płakać ale jak tu usiąść jak tyłek boli
Mnie nad ranem budzi ból w kręgosłupie i wstaję.Materac mam dobry więc już nie wiem jak spać ale w poprzednich ciążach było to samo.Widać taka moja "uroda" kręgosłupa :
Oj baby!!!! ale z Was marudy!!!! ;D
Pomyślcie jak was coś boli o tych małych,słodkich stworzeniach,które sobie mieszkają pod waszymi sercami
Mnie dziś mąż uraczył pysznym obiadkiem,a po południe spędziłam z nową znajomą po takich przejściach jak ja i bylo bardzo miłprócz gadania przez 3 godziny pożarlam pyszny torcik,który zapiłam czekoladą na gorąco ;D mniam....
Drogie Panie,głowy do góry
Jutro będzie lepszy dzień
Ja jakis czas temu sie o malo nie zalamalam,jak nie moglam sie wskrobac do wanny. I jak siadalam,to moj brzuch juz sie nie robil w faldke,tylko w taka niewygodna kulke. O bolu kregoslupa juz nie wspomne. Ale pomyslalam sobie,ze warto tak "pocierpiec",dla tego,co mnie czeka we wrzesniu.
Kręgosłup mnie nie boli (tfuftfu, żeby nie zapeszyć)....ale tyłek przeokropnieeeeeeeeeeeee.....i tak ciężko jak........i ostatnio nawet mi znowu niedobrze się robi
Jak już zeszło na narzekanie, to też się przyłączę - kręgosłup mi nawala, ale najbardziej dokucza mnie ból w spojeniu łonowym - w poprzedniej ciąży tak nie miałam. Powiedzcie czy was też tak boli? Szczególnie jak poleżę albo muszę szybszym krokiem przejść - wtedy boli najbardziej.
Ja nie odczuwam bólu w spojeniu łonowym raczej męczy mnie straszny ból kręgosłupa w części lędzwiowej, a najbardziej gdy zmywam naczynia albo prasuję. Wtedy chcąc niechcąc wyginam tę częśc kręgosłupa do przodu jakbym chciała udzwignąć swój brzuch ale to ponoć normalne!