Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzięki dziewczyny, trochę mi lepiej na duszy! Mój lekarz tez tk mówił jak Cleo, jutro sie przekonam dokladnie, nic mnie nie boli, tylko to nieprzyjemne napinanie się brzuszka a wiadomo jak człowiek nie ma zielonego pojęcia o co chodzi to się denerwuje!!!!!!!
Kobiety a mnie rozrywa buzię
W sobotę wieczorem lekki ból,jakby rósł ząb,a od wczoraj wariactwo!!!
Mama twierdzi,że sobie jakis nerw przewiałam i trzeba to dobrze wygrzać,No to grzeję i nic.
Nocka wlaściwie z głowy bo się z bólu budziłam,a jak tu pójść do lekarza jak jest tak zimno i wieje???chyba w czapce i szaliku.
Czy któraś z Was miała cos podobnego? boli mnie dokładnie miejsce,które zaczyna się za zębami,za dziąsłami to mięciutkie.
Nawet buzi nie moge normalnie otworzyc a jedzenie sprawia ból :-[
niestety nie umiem ci pomóc..
ja dla odmiany mam w lodówce pół tortu i pół rolady z bita śmietana i mase szarlotki ( została z wczorajszych urodzin tesciowej) i nie wiem co z tym zrobić..
mąz w robocie, ( az do środy włącznie będzie pracował od 7 do 22 więc on tego nie zje) córci nie dam bo za mała.. a boję sie, że sama zjem to wszystko i pęknę
chyba naspraszam jakichś gości
Skończyłam w końcu sprzątanie domku. W zwiazku z wyjazdami weekendowymi nie chciało mi sie przykładać do sprzątania i dziśnarobiłam sie cale 2 godziny. Szok, ile bzdurek się naplątało przez te pare dni. Teraz jednak jest juz czyściutko,odkurzone, pomyte, wymiecione i poukladane. Teraz popijam kawkę, jem pyszne ciacho od mamy - rabarbarowca i czytając was - odpoczywam
Byłam u lekarza i dostałam skierowanie na chirurgie szczękową.Prawdopodobnie na tle nerwowym wytworzył się zacisk.
Cóż chirurgia juz dziś była nieczynna....
A jutro to może samo puści jak wiem co jest