reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Nadus,dziekuje. :-* Milusio czytac cos takiego. :) Szczegolnie,ze i Ty jestes dla mnie Wyjatkowa Osobka. :-*
Myszko,to cudownie,ze wszystko jest w najlepszym porzadeczku. :D No,a moja Zuzia widze,ze ciezsza jest,hihi. ;)

Buzi buzi dodatkowe dla pozostalych "ciezaroweczek"! :D :-*

reklama
Jejku ale się rozpisałyscie,nie było mnie kilka dni i musze nadrobić!
I ja mam takie kurcze macicy trwają niespełna minutke i zaczeły się ok. 20 tyg.
Odkąd pamiętam to zawsze przy każdej ciąży były ze mną.Niestety to może być jedna z oznak wczesnej ciąży i jeśli się już pojawiły to trzeba więcej odpoczywać!!!
Edi ja tak pomyślałam o ząbku coś on jakiś spuznialski pewnie synoś go pobudził ;)
Ja pomału szykuje męża do drogi i wekuje mu mięsko by miał troszke dobroci z domku.Oj bardzo nie lubie jak wyjerzdza i to na tak długo :(

To taki starczy ząb mądrości ;D
Jutro sprawdzę to na chirurgii szczękowej jak uda im się otworzyc mi gębę ;D bo otwieram na tyle żeby wepchnąć kawałek łyzki czy szczoteczkę do zębów ;D

Dziekuję dziewczynki za wsparcie:)
Mychuś cieszę się,że córcia rośnie zdrowo i nie zazdroszczę Ci tych kopniaczków w dole ;)

Kurka wodna. :P Jakos przed 19 zjadlam kolacje... 3 kromale chleba z bialym serkiem... Przed 21 wcielam 2 kromki z dzemem mmmmmmmmm. :D A teraz moj brat robi sobie kolacje i tak mi tu pachnie,ze nie wytrzymam i znowu cos bym wszamala... ::) Moze ja juz lepiej pojde spac,bo cos czuje,ze tej nocy nie skoncze jesc. ;) Heh kurde aaammmuuuuuuuuu! :P

Witajcie.
U mnie samopoczucie jest nie bardzo, gdyż jutro rano mam sie stawić w szpitalu, bo mam złe wyniki badania moczu (obecne białko i krwinki białe i czerwone). Cały czas chodze i beczę bo nie lubie szpitali i musze zostawić w domku mojego Krzysia a tak się dziś do mnie tulił jakby coś przeczówał. Mój pobyt w szpitalu potrwa w najlepszym wypadku do piątku (coś strasznego!)

Z dzidzią jest ok - strasznie mnie kopie przez całe dnie ale ja uwielbiam, to uczucie.

Buziaczki i do zobaczenia

Kolejny szpital... Jak ja juz slysze to slowo,to mnie trzesie... :( Trzymaj sie Megus! Jestesmy z Toba! :-*

Ja wieczorem sie poplakalam z tesknoty za moim Ukochanym Starym ś.p. Pieskiem... Mimo,ze u boku mam nowego Cudnego Kundelka... :(

A dzis mam nie za wesoly humorek... Mija 2ga rocznica smierci (samobojczej :( ) mojego kolegi... Zuzlowca... I tak mi smutno na serduszku,eh... Nienawidze 30 maja! :( :( :(

[ * ] Rafi... [ * ] :(

reklama
Megi trzymam kciuki :) będzie wszystko dobrze :)

Ja idę na tę chirurgię szczękową i trochę sie boję.Mam nadzieję,że sie tu jeszcze pojawie ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry