reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Edi ja nie mam dobrych wspomnień z chirurgii szczękowej .Byłam na ul.Francuskiej , masakra ale je wtedy miałam inny problem.Dentystka przy usuwaniu zęba przebiła mi zatokę szczękowo-nosową i właśnie na Francuskiej mi ją szyli.Życzę Ci żeby lepiej Cię potraktowali
Trzymam kciuki :)

reklama
Hej dziewczynki :)

Megi trzymam kciuki i wszystko bedzie dobrze :)
Edi za Ciebie równiez i twoje zabki :)
Agutko usmiechnij choc na chwilke jutro bedzie lepiej :)
Ogromniaste buziaki mamuski :-* :-*

U mnie nastrój taki sobie jak wstałam rano zobaczyłam co za oknem to z powrotem sie położyłam spac.

No i pozbyłam sie intruza.Poradzili wyrwać.Mam nadzieję,że wiedzieli co robią i,że małemu nic nie będzie.Teraz idę leżeć bo puszcza znieczulenie.

Nadusiu,eh,dzis jakos nie mam checi sie usmiechac... Szczegolnie,ze w pracy ciagle gadaja o jakichs samobojstwach... :( Jakis pechowy zbieg okolicznosci. :( Buziolki... :-*

No to super Edi :)
AGUTKO chyba taki dzien bo i pogoda do niczego. Chociaz do Zuzi sie usmiechnij.
Moze jak wrocisz do domciu to humorek jakos sie poprawi :)

Buziolki :-*

Dziewczynki na to nasze samopoczucie duży wpływ ma jednak pogoda!! ;)

Edi tzn wyrwałaś chwasta!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: no!! przynajmniej boleć nie będzie!!

reklama
Nadziu,usmiecham sie do Zuzi,glaszcze ja wciaz... I to pomaga... Jedynie to... A jak wroce do domku,to humorek mi sie bankowo nie poprawi,bo wtedy chce isc do Rafala na cmentarz... A te wyjscia zawsze przyprawiaja mnie o lzy... :( Musze mu zrobic jakis ladny bukiecik,ehhh...
A jesli chodzi o pogode,to fakt,tez niebardzo mi sprzyja... :( Wszystko jakies nie takie dzis... ::)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry