reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Agutka nie marudź tylko bierz się do roboty ;D
Czasem jest smutniej niż zwykle.Ja dzis prosto od zęba poszłam do swego synka-Aniołka.I wiesz,mnie juz nie jest smutno gdy chodzę na cmentarz,smutno mi bo Go nie ma ze mną.

Czuję sie troszkę lepiej,ale szczękościsk jest nadal i nie wiem kiedy ustąpi....
Dziewczynki ta pogoda jeszcze troche potrwa....więc glowy do góry ;)

reklama
Własnie sie obudziłam kurde chyba cały dzien przespie, Jedyne co zrobiłam to wpusciłam faceta od szafy zeby mi wymierzył i wyliczył, na tym skonczyłam moja prace. Ale kurde róznica w cenie to prawie 700zł. Wiec zamówie sobie jutro juz na 100%.

Edi masz racje jutro tez taka "cudowna" pogoda wrrrrr ::)
AGUTKO jutro bedzie lepiej zobaczysz i nie bedziesz sie smutkac :D

Dziewczyny a mnie dzisiaj dopadł w pracy taki okropny kłujący ból brzucha ale raczej w podbrzuszu :P :P bardzo się wystraszyłam bo jak siedziałam a np próbowałam zmienić pozycję to tak bolało :-[ :-[ :-[ co to mogło być?? przestało po 15 min!!????

Mychus,ja wierze,ze nic zlego. :-*
Wlasnie wrocilam z cmentarza... Bylam u Rafala... Lezki mi sie same do oczek cisnely... Slicznie dzis wygladal Jego grob... I ja wiem,ze On wciaz czuwa nade mna... Eh... Niech juz sie ten dzionek konczy... :(

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

W takim razie CLEO 100 lat i jeszcze więcej

118.gif

Cleo,przepraszam,strasznie mi glupio,ze tak wyszlo... :( :( :( Jejkus,no... Gdybym tylko wiedziala,to bym tyle tu dzis nie namarudzila. :(

329.gif

Ide juz do lozeczka,zeby znowu czegos glupiego nie palnac... >:(

Samych radosci,Cleosiu!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry