reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Nie wiem dlaczego,ale zawsze zaczynam od tego wątku :)
Dziś jest pieknie,świeci słońce,wieje lekki wiaterek i tak jest błogo ;D
Jutro wyjeżdżam do rodziców na kilka dni i znowu pogubię się w Waszych pisaniach ;D
Tak mi tylko szkoda mojej kotki,bo zostanie sama :( ale z drugiej strony ona źle znosi jazdę samochodem.
Będzie do niej przychodzić szwagierka,ale ona za nią nie przepada.
Hmn...trudne są rozstania nawet ze zwierzakiem :)

reklama
Edi nie dziwie się że Ci jest smutno,wkońcu ten kotek to członek rodziny. Zapewne i on będzie tęsknił, ża swoją panią.
A ja dziesiaj cały dzień nad jeziorkiem i z grillem.Było świetnie i gorąco ,troszke się spiekliśmi.Martyśke mimo że posmarowałam olejkiem to i tak wzieło.Ja siedziałam pod parasolem i o dziwo całe plecy mam czerwone jak rak!!
Ale fajna pogoda,wrescie zrobiło się ciepło ;)

Edi każdy kot źle znosi jazdę autem, ale ja bym nie zostawiała kotki samej nawet na dwa dni. Co z tego że szwagierka bedzie ją karmic jak ona z tęsknoty będzie płakac! wiem bo nas nie ma ciągu dnia a kotka jak przyjezdzam z pracy tak płacze ze ją wszędzie słychać. A niech jeszcze szwagierka zapomni o niej :P :P :P

Ja nawet jesli miala by to być dłuższa podróż ( też nie wiem jak długa jest u ciebie) kupiłabym koszyk wiklinowy albo plastikowy (wiklinoiwe są tanie i takie specjajne dla zwierzaka na giełdzie kwiatowej w Tychach) i zabrała kota ze sobą!! :)

Edi,ja wczoraj bylam caly dzionek nad jeziorkiem i tez straszliwie tesknilam za moja Psinka - Albusia... :(
A dzis znow sie poopalalam rano,no i mialam tez popoludniu,ale jakos tak po obiadku,o 15,polozylam sie na lozeczko i obudzilam dopiero o 18 za sprawa calujacej mnie wlasnie Albusi. :D Hehehe. ;)

ja tez dwa osatnie dni praktycznie spędziłam na dworze, bo z Anią odwiedziłyśmy wszystkie okoliczne parki i nakarmiłyśmy wszystkie ptaki z caaałej okolicy..
pozatym nie moge się już doczekać mojego wyjazdu nad morze,, trochę boję się podróży, ale chyba jakoś to zniosę..
zwłaszcza, ze będziemy jechac w nocy..

aa AgutkaZG w sumie reszta też.. nie siedźcie za dużo na słońcu bo opalanie dla kobiet w ciązy jest szkodliwe - raczej dla naszych maluszków - nie wolno przegrzewać ani siebie a tym bardziej brzuszków bo to niestety źle sie może skończyć..

Hjeloł Laseczki! :D Wlasnie z Zuzia szykujemy sie do pracy. :D Aleeee slonku grzeje uf uf. ;) Na dwroku juz taki upal,ze szok... Niby 17 stopni,ale grzejeeee. ;) A ja jakos do 11 mam w pracy slonce w okno. :( Bede ugotowana,hihi. ;) Ale nic,wazne,ze ten tydzien jest taki krotki i do pracy trzeba wstawac tylko 3 razy (1 juz za mna :P ). :D

Milego poniedzialku Dziewczynki! :-*

Wzajemnie ;) w kwestii milego dnia ;)
A co do mojej kotki,to ona jest przyzwyczajona do naszych wyjazdów i chyba mimi wszystko woli zostac i tęsknić niż jeździć autem zwlaszcza w budce wiklinowej :P takie wyjazdy dwu dnioe to norma,wtedy nikt nie przychodzi i ja tez nie męcze się bardzo,ale wyjazdy na 5 dni to już nieco męczące i dla niej i dla nas,ale cóż jakos trzeab sobie radzić.Następnym razem kupie chyba taki środek uspakajający dla zwierzaków.
Życze Wam kochane miłego tygodnia ;) wracam w piątek na wieczór bo w weekend mąż pracuje ;)
Buziaki

Witam :)
Śliczna dziś pogoda :) Po raz pierwszy wyszłam rano z Zuzią do przedszkola w sukience :) Oczywiscie kto mial zauważyć to zauważył i komplementa dostałam :) Zjadłam juz śniadanko i niedługo zabieram się za sprzatanie gruntowne łazienki, nie lubię tego :(. W czwartek przyjeżdzają goscie (szwagier z rodzinką) i oni niestety są dosc pedantyczni. Mój próg tolerancji na balagan jest dosc duży i pewnie to co u mnie ujdzie u nich wyjdzie na bałagan. Tak wiec aby uniknąć jakichkolwiek komentarzy, spojrzeń już dziś zacznę sprzątanie. Jutro kuchnia i przedpokój a w srodę dwa pokoje. Mam nadzieję że przyjada jeszcze nbowe mebelki Zuzi choc już mają opóźnienie. Wkurza mnie to

reklama
U nas nareszcie też słoneczko zaświeciło już wczoraj :) byliśmy nawet nad wodą,ale grzecznie w cieniu siedzieliśmy, brakuje mi opalanka.Za rok nadrobię :)[/colorCleo przyjemnego sprzątanka, my na szczęście większość gości na nowym mieszkanku mamy już za sobą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry