reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

a ja byłam dziś u ginki coby mi wypisła wniosek do świadczenia rehabilitacyjnego - napisała dwa zdania i wszystko.. a ja moge mieć przez to wstrzymaną pensję, bo nikt inny mi tego nie mógł wypisać..
a chodze prywarnie.. odjazd..
ale po drodze do domu wlazłam do lumpeksu ( w nic się nie mieszczę) wprawdzie dla siebie nic nie znalazłam ale dla Frania kupiłąm super bluzę z kapturem i "dorosłe" dzinsy ( z tym że rozpinane od dołu) już widzę jak będize cudnie wyglądać :D

reklama
Aniu,najwazniejsze,ze masz rajstopki. :D A u nas pogoda ma byc sliczna tez na weekend. :D I to mnie bardzo cieszy,bo jutro z samego rana jade z Mamuska i Braciszem nad jeziorko na festyn do Mamki szefowej,jupiiii! :D :D :D

no fakt, w dodatku całe bez oczek :) to miłej imprezki my wybieramy sie na jakieś zakończenie sezonu ( Mąż jest "sportowcem" :) ) w środe na mini biwak. Mam nadzieję, że pogoda sie do tego czasu poprawi:)

Znów przespałam godzine, dziwne rzeczy sie dzieją, codziennie muszę sieprzespać czy wy też tak macie?
Do tego zimno mi, deszczyk popaduje i głodna chodzę :( Słodycze, slodycze - ale za mna chodzą. Dobrze że w domu nie ma nic takiego. To znaczy jest, kurcze, są wafelki, batoniki pełnoziarniste, miód, dżemy ale staram sie jak moge kuchnie omijać. Wiem ze to z podowu pogody i zmęczenia tak mnie ciągnie.

A ja rano umylam okna w duzym pokoju,byłam na seansie filmowym u koleżanki(komedyjka)a teraz chyba jeszcze tak ogólnei posprzątam ;)
Jakaś dziwna energia ;D tylko,że potem będzie napewno bolał kręgosłup,ale co tam ;)
U mnei chwilke popadało,ale teraz jest do zniesienia ;)
Buziunia dziewuszki

u mnie się na deszcz zanosi, córka śpi już trzecią godzinę ( ja chyba muszę ją obudzić, bo potem mi na noc nie zaśnie)
a ja musze jeszcze dziś zrobic większe zakupy w TEsco.. brr. już się martwię jak te zakupy do domu dociągnę..

reklama
A ja właśnie zrobiłam sobie przerwę w pakowaniu bagażu (nie wiem jak nam się to do auta zmieści).
Cieszę się bardzo z tego wyjazdu i już czuję zapach morza.
Zostało mi tylko jeszcze trochę w pokoju ogarnąć no i leniuchowanie no i trochę zwiedzania od jutra :)  

U nas z rana było nieciekawie z pogodą (nie padało ale strasznie pochmurno było). Teraz jest już słonecznie i ciepło! :)

Życzę Wam dziewczynki miłego weekendy i nadchodzącego tygodnia.
Sobie i Wam życzę również wspaniałej, letniej pogody.
Zajrzę do Was po powrocie (najprawdopodobniej w następną sobotę).

Buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry