reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

cześć mamuśki :) Ale mam dziś od rana miły dzionek - wstałam o szóstej żeby po coś na śniadanko do pracy wyskoczyć, a w kuchni czekała niespodzianka - świeże bułeczki z liścikiem od Mężusia :) Czasami faceci są całkiem do rzeczy :) Udanego i niemęczącego dnia wszystkim Oczekującym

reklama
Thea trzymaj sie tam! i pooddychaj świerzym powietrzem i jodem za nas!! całuski :-* :-*

Reszcie mamusiek pozostaje mi zyczyc miłego i słonecznego dzionka!!

ja też juz zbieram rzeczy na naszą nadmorską wyprawę.. wprawdzie nad morzem będizemy tylko 4 dni ale zawsze to coś :)
a potem jeszcze wybieramy się na urlop do bliżej nieokreślonego miejsca..

Thea fajnie masz nad tym morzem,a ten szum i bryza sama rozkosz!!!
Niestety w tym roku i ja nigdzie się nie wybieram ze względu na ciąże i nieobecność męża.
Ale za rok napewno sobie odbije ;)

Dziewczyny a czy wiecie może jak to jest z kąpaniem sie w rzece,jeziorze, morzu itp jak się jest w ciąży?? bo wiecie te infekcje itp :P :P??? można czy nie!?

Mycha, ja nie zamierzam pływac ani wtym jeziorku ani w żadnym innym publicznym kapielisku. Mam dość infekcji jak na razie :)Choć nigdzie nie słyszałam, że w ciąży jest to niewskazane. Wole jednak nie ryzykować kolejnym swędzeniem czy szczypaniem ;)

Kąpać sie w akwenach wodnych to można byle nie było to jakieś okropnie brudne wylewisko. Jak mi sie uda trafic na pogodę to zamierzam popływać w jeziorku :)

a dziś zaczął mi sie 7 miesiąc ale super <jupi>

Pogoda znów u nas śliczna a ja mam dalsze sprzątnie w planach w zwiazku z przyjazdem gosci. Pech :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry