Hej Mamuski
Dawno mnie juz nie bylo wow widze ile nowych zeczy przybylo no i tagze nam przybylo...
kazdy gdzies sie wybiera

ja tagze ale za 2 tygodnie jade do swojich rodzicow do New Yorku juz sie nie oge doczekac bo mamy pare imprezek za jedno wyprawko.. kolezanka moja sie hajta 1 lipca strasznie sie ciesze bo zobacze wszystkich znajomych no i przedewszystkim mojo mame ukochano ( nie ma jak to mama

) a puzniej ja mam urodzinki no i dowiedzialam sie w sekrecie ze bede miala Baby Shower mama robi tylko udaje ze nic nie wiem hihihi :laugh:. ale milo ze jeszcze ktos o mnie pamieta w tym NY.. a miedzy czasie wybiezemy sie z mezulkiem nad Ocean... szczeze mowioc ja tego akurat nie lubie wole baseny no ale maz zakomunikowal mi ze trzeba isc nad ocean wiec pujde :
ogulem sie dobze czuje tylko osoatnio widze ze jem zaduzo nie wiem co sie dzieje ze mno jestem jak srunia bez dna.... mam nadzieje ze nie utyje jak slon....
dziewczyny powiedzcie mi ile mialyscie USG razy robione bo ja zaledwie 2 pierwszy ras jak bylam w 8 tygodniu ciazy i ostatnio przed swietami Wielkanocnymi, i wtedy niby pani doktor mi powiedziala ze na 80% to dziewczynka ale ja chce wiedziec na 100% zwlaszcza ze teras bede miala Baby Shower i wszyscy juz mi kupujo wszystko rozowiutkie wiec nie chciala bym sie zawiesc jak moja Bratowa, 3 razy lekaz powiedzial ze dziewczynka no i oczywiscie wszystko bylo dla dziewczynki a tu nie spodzianka siuraczek sie urodzil, no i co wtedy z bratem musielismy jechac do sklepu i nakupowac niebieskich ciuszkow dla siuraczka hihih a ruzowiutkie musielismy pochowac do karotonikow a taka szkoda byla,, ale dobze sie zlozylo bo za rok zaszla w cioze i tym razem dziewczynka

czy teras Gin powinien zobaczyc jeszcze jedno USG czy jeszcze zawczesnie??
pozdrawiam i zycze milego leniuchowania