Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mycha,u mnie z ta pilka nozna jest roznie. No,chyba,ze gra Anglia. Ale wczoraj ogladnelam mecz,bo byl wazny. Osobiscie i tak wole zuzel juz jakos od 18 lat,ha!
Mycha,taaak od 18 lat. Mialam 3,5 roczku,jak mnie tata pierwszy raz zabral na stadion i ... tak mi juz zostalo. A dzis,chyba,pojde nieco pokrzyczec,bo mamy wazny mecz,hihi.
Aguska,mi wlasnie tez po tylku cos splynelo i sie zastanawialam,co to. A motorki,halas i ten kurz uwielbiam. A zapach oł maj Gad! Mmmmmrauuu. Sa powody do mruczenia. ;D Mecz jest o 18,wiec nie powinno byc tak zle.
Byla raz na żużlu właśnei w zielonej, pamiętam to jako kupę hałasu, smrodu spalin i krzykow ludzi. Do tego byłam po imperzie i bardzo chycialo mi sie spać. Jednak rozumiem że moze sie to odobać. Acha, dali mi wtedy kartkę, długopis i siedziałam spisując wyniki
Dziewczyny czy macie jakies dobre sposoby na puchnięcie i ból nóg! chyba zgłupieje. Od jakiegoś czasu ciągle bolą mnie nogi i puchną stopy mam już dosyć!! a do tego ten ciężki oddech!
Cleos,ale to co piszesz jest przeciez cudowne w tym sporcie,hihi.
Mychus,ja codziennie mocze sobie nozki w chlodnej wodzie z sola... I przechodzi. Nie jest to istotne,czy to sol kuchenna,czy taka do kapieli... Bol ustepuje,az milo.
Ja niestety mam ten sam problem co Mychus nogi puchna ze az strach Mój gin mówi zeby połozyc sie w pozycji horyzontalnej tylko nie zawsze mozna
Wiec dzis wieczorkiem przetestuje metode Agutki