Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
WITAM WSZYSTKIE KOBITKI!!!! STALE BYWALCZYNIE, JAK I TEZ NOWE DZIEWCZYNY, bo widze ze coraz nas wiécej jest! Dlugo mnie nie bylo, miesiac czasu
Jestem w Anglii, jutro wracam do Polski, na szczescie mój samolot nie jest odwolany, kurcze, dzieje sie niezle??!!! TRZYMAJCIE ZA MNIE KCIUKI JUTRO I ZA SYNUSIA, ma sie dobrze, kopie ostro, latac samolotem chyba tez lubi! ;D
Oj bede miala duzo do czytania i nadgonienia, to chyba zajmie nastepny miesiac czasu!ihihih
ja na chwilę.. od wczoraj wieczór bardzo mi słabo.. musze leżeć aby soę nie przewrócić.. nie wiem czy to ciśnienie czy co..
ide leżeć..
buziaki ..
już chwilka do końća
AGAMAMAANI , dzieki sloneczko, moze to cisnienie daje ci popalic bo ja tez od kilku dni mam zawroty glowy i do tego bol glowy, czasami taki ze szkoda gadac!!! Nie wiem jak ty, ale ja mam bardzo niskie cisnienie, i jak jest paskudna pogoda to ja normalnie wymiekam!!! TRZYMAJ SIE CIEPLO!!
MIŚKA no nareszcie się odezwałaś! Myślałam , że już tam w Anglii urodziłaś
Edi - mój Igor zaczyna harce o tej samej godzinie co Twój synek, więc jakby co to nie będziesz sama po nocach niańczyć
Ja też za dwa tygodnie 26 .09 idę na wesele brata męża , nie chce mi się ale na chwilkę tam wpadnę.Teściowa wczoraj powiedziała mi , że miała nadzieję że będę na weselu przynajmniej do oczepin !!! : Chyba oszalała : Ona by mnie wykończyła, myśli że ze mnie supermenka, jeszcze może mam tańczyć na tym weselisku?
A mnei pol dnia meczy dzis rozwolnienie... : Bleh. Do tego napina mi sie strasznie macica i kuje w podbrzuszu znowu... Zauwazylam jednak,ze te oddechy,ktorych uczono nas w szkole rodzenia pomagaja i to bardzo. Wiec co jakis czas slychac,jak wydaje z siebie dzwieki typu wdech i "ssssszzzzzzzzz" wydech. Biedna mama,co jekne,to mysli,ze rodze. Kuzwa,ale mi sie dzis nazbieralo tego... :
Miska,o wlasnie! Hej. <moj wrodzony refleks : > Bezpiecznego powrotu do Polski.
Agamamaani,ak wyzej! Nie wstawac tylko odpoczywac - poki jeszcze masz czas.
Edziu,o kurde. Wlasnie przed chwila,gdy siedzialam na kibelku,zlapal mnie straszny skurcz... I tak sobie pomyslalam nagle o lewatywie i o porodzie... Wchodze na BB,a tu takie zdanko od Ciebie. Zesz kurna,musze teraz siebie obserwowac coraz mocniej,szczegolnie,ze,jak bylam w poniedzialek u gina,to mowil,ze mam sie na wszelki wypadek spakowac do szpitala po tamtych niedzielnych bolach... Ups...
Mychol,wracaj juz z tych gor i zdawaj relacje z wizyty u lekarza!
Agutka - ja też tydzień temu miałam rozwolnienie i to parę dni pod rząd jak byłam u teściów w górach widocznie ze zmiany klimatu i moze jedzenia. Takze może zjadłaś coś nie tak....
Ja jeszcze nie jestem spakowana i niewiem kiedy to zrobię. Dopiero w tym tygodniu zabieram się do prania wszystkich ciuszków malutkiego i czasem się zastanawiam czy jeszcze nie za wcześnie a mąż mnie pogania bo boi się, że potem przyjdzie mu to wszystko zrobić a on panicznie już się boi tego, że powiem mu, że to juz....
Baska,wlasnie,hm... Nic nie jadlam - tzn. jadlam,ale to co zawsze...
Wybaczcie za moja relacje teraz,ale... Sluchajcie,robilam siku,no i wiadomo - podcieralam sie... Odruchowo spojrzalam na papier toaletowy i zauwazylam na nim taka yyy galaretke jakby,ale nie jakos strasznie duzo... Byla lekko brazowego koloru... Kiedys slyszalam o jakims czopie ciazowym,czy jakos tak... Jak to wyglada i co on oznacza? Matko,ja to mam straszne te weekendy ostatnio. Na dodatek od wczoraj Zuzka jest jakas taka malo aktywna. I boli mnie znow pod brzuchem,kurrrrrrrrr*a!