reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Witam :)

mycha koniecznie zapytaj lekarza. Mnie jak na poczatku bolał dół brzucha to lekarka mi powiedziała, że to widocznie macicia się rozciaga i nospa i nic więcej nie trzeba bo nic złego się nie dzieje...to normalne. W ten piątek natomiast na wizycie jak powiedziałam jej, że l mnie brzuch boli to oona, że nie powinien (dziwny ten lekarz ;) ) no i okazało się, że jest średno dobrze bo szyjka macicy się skróciła i nie mogę już brykać ;)

Margolis ja nawet nie wiedziałam o takim USG 3D...dopiero tu coś przeczytałam...taka ze mnie niedouczona mamuśka ;) ja też nie zamierzam rodzić w mojej mieścinie ale myślałam że do szpitala wojewódzkiego dopiero wybiorę się np w 6 miesiącu (tzn do lekarza w Olsztynie, który mnie tam skieruje ;) ) a tu u siebie to chodzę do pierwszej lepszej lekarz....dlatego zastanawiam się...bo teraz wizyty mam co 12 dni 14 dni ...i czy już czas....na zmianę lekarza.....hmmmm...a Ty Margolis kiedy ostatnio byłaś na USG....bo u mnie pani doktor już siusiaki widziała ;) czy to możliwe tak wcześnie ?

pozdrawiam

Chyba troche za wcześnie na opisanie płci :laugh: chyba,ż eto jakiś wyjątkowy specjalista od usg ;D

Mycha dawaj znać co u Cię bo się zamartwiamy!!!!

Hallo!!!! czy tu wszyscy śpią??? ;D
takie pustki jak nigdy ::)
Mycha i co tam u Ciebie? wierzę wszystko ok,a brzuszek po prostu bolał :)
Mnie tez boli brzuch,ale ja wiem,że to od jelit.Już mi sie niby unormowało,ale jakos teraz mi tak mocno skręca jelita.
Cóż nie może być tylko pieknie,musi byc jeszcze zabawnie ;D

Dzindoberek mamuśki ;D
Byłam u fryzjera i zrobiłam sobie włoski, ale to poprawia humorek.
A w sklepach tyle ładnych ciuszków i nic nie moge kupić przez ten bziusio i zaczynają chodzić gołe plecy.
Ja bym po takim spacerku nie wstała troszke za zimno! ::)

Hej Rybule. :)

A jak u Was jest z jedzonkiem? Macie jakies pozmieniane smaki,zapachy? ;) Ja cos takiego wlasnie od soboty zauwazam od siebie i pirawie nic mi nie smakuje,a wiekszosc rzeczy hm... brzydko pachnie. ;)

Pozdrowki i milego dzionka! :)

Na wizytę prawdopodobnie pójde dzisiaj bo wczoraj musiałam odwołać wiec jeszcze nic niewiem. :-[

Agutko idz na wątek dziewczynka czy chłopiec tam piszemy o smaczkach itp

reklama
witam :)

Dziewczyny ja się nie mieszczę w nic oprócz dresów..(mam zostać dresiarzem? ;) ) a w moim mieście nawet pół sklepu nie ma dla ciężarówek :( a poza tym i tak wychodzić nie mogę,...tylko do lekarza też trzeba coś na siebie nałożyć....jesooo i na uczelnię też musze zajrzeć bo mnie wyrzucą..:( ...chyba poszaleję po allegro :) ...tylko co ja zrobię za kilka miesięcy skoro tyję jak balon i w zawrotnym tempie.

miłego dnia mamusie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry