reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

witam :)
Mnie zasypianie w ciągu dnia już mineły, teraz czuję cheć do zrobienia czegoś, energia mnie rozpiera choc nie powiem sa chwile kiedy mam wszystkiego dość i chętnie zamknełabym siesama w pokoju ;) Czekam teraz na ładną pogode bo coś sie nam ostatnio zepsuła :(
Życzę tym które muszą leżec szybkiego powrotu do stanu "uzytkowalności" boidzie wiosna a to najpiekszniejsza pora na spacery. Latem jak bedzie gorąco to pewnie nawet nie pomysłimy aby wyjsć z domu

reklama
Wróciłam własnie ze spaceru, na który też wyciagłam męża. Teraz nadrabiam te stracone kalorie na konkretnej porcyjce lodów śmietankowych Algidy. Te lody to na serio bajka :laugh:

Tak troche mnie wcieło, nie mam jeszcze stałego dostepu do internetu ale niedługo to sie powinno zmienic.
Galeria super, podoba mi sie, muszę najpierw mojego chłopa poprosic o kilka zdjęc i zeby pokazał mi jak sie je wkleja :) moze jutro juz sie cos uda?! zobaczymy :laugh:

Miśka zaglądaj jak najczęściej :) będziemy czekac na twoje zdjecia w galerii :)
Mycha ja też wczoraj zaszalałam z kaloriami i dlatego odbyłam 3 godzinny spacer po Starym Mieście aż nóżki mnie balały od tego chodzenia ale pogoda była swietna i warto było sie przewietrzyć :)

Hejka ;)
nie wiem czy tak macie,ale czasem budzi mnie piosenka,która jest ze mna przez cały dzień.Dawno tego nie mialam aż do dziś,a obudziła mnie "Barka" ta pieśń ulubiona przez Ojca Św. i tak mi jakos dobrze na duchu :) a w nocy małe szalało jak burza w brzuchu ;D przez co sie budziłam,ale wyspana jestem ;) milej niedzielki kobietki z brzusiami ;D

Aga! Ty też bliźniaki??? Super!! Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze! U mnie na razie wszystko super. Prawie od początku jestem na zwolnieniu i to może dlatego na razie jest super. bardzo dużo wyypoczywam ale staram się też trochę ruszać szczególnie, e pogoda taka piękna. Cały czas łykam 2xdziennie duphaston. Podobno najnowsze badania wskazują, że nie tylko utrzymuje w I fazie ciąże ale później zapobiega przedwczesnemu porodowi więc za radą lekarza łykam. Dawaj znać co tam u Ciebie bo bardzo mi miło, że jest tu jeszcze jedna podwójna mama. To Twoja piersza ciąża??

Margolis:) pierwsza ciąża i odrazu dwójeczka:) nie wiem też czy tak odrazu bo stara baba już jestem (33 lata;) ja też byłam na zwolnieniu od 7 tygodnia, ale jednak za dużo chodziłam i teraz mam leżeć i koniec. Zastanawia mnie czemu tylko ja żadnych lekarstw nie dostałam a Ty dostajesz:( ja tylko magne B6 i nospa i koniec.........hmmmmmmm....lekarza zmienić...chociaż i tak zamierzam, ale nie sądziłam, że już na początku ciąży do tego będę zmuszona

pozdrówka mamuśki:)

reklama
No ja czuję się dobrze i dzidzia chyba też,o czym świadczyly nocne wybryki ;D

Agnieszka nie śpiesz sie z tym lekarzem ;) widocznie wszystko jest na tyle ok,że nie trzeba jakoś dodatkowo się wspomagać.Ja na początku bralam duphaston,ale dostałam uczulenia i nic nie biorę,mimo tego,że teraz są małe problemy z łożyskiem.No jedyne co łykam to no-spę forte.
Fajno,że sie i bliźniaczkowe ciąże mnożą ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry