reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Ja mam kiepski dzień,wczoraj minoł roczek mojego aniołka.
Zamiast tortu z świeczką niose znicz,jestem bardzo przygnębiona.
Przepraszam za te smutki!!!! Jutro będzie lupiej......

reklama
Mamaoska
wiem co czujesz, ten dzień jest przede mną.Zapale Twojemu Aniołkowi światełko w okienku.
On jest,czuwa i czeka.Poza tym łobuzuje gdzieś tam po niebie z moim "Ptysiem" ;)

Mamaoska! Trzymaj się jesteśmy z Tobą... :)

ja mam wyrzuty sumienia bo objadłam się paczką chipsów paprykowych.... ::) Wiem, że to świństwo ale nie mogłam się powstrzymać..... Idę teraz zneutralizować to czymś zdrowym ;)

Witajcie dziewczyny!!!
Dawno nie pisałam, bo jakoś tak było nie po drodze :) U mnie wszystko po staremu, samopoczucie w sumie ok, brzuszek rosnie sobie wolno, ale tez jestem ciagle strasznie zmeczona, zwłaszcza po jedzeniu dopada mnie śpioch, tez tak macie???
Gratuluje zaożenia wątku ze zdjęciami, bede musiała w takim razie tez cos wkleic :) Pozdrowionka

No mnie się znowu przestawia zegar biologiczny ;D
a wszystko przez to lenistwo ;D poza tym boje się,że jak się nie będę ruszać to w szybkim tempie nieźle przybiorę na wadze ;D
no cóż,ale mus to mus ;D odpoczywam dalej :laugh:

Witajcie wrześniowe mamusie:)

Margolis...też bliźniaki? gratuluję:) Tylko ja już leżę (narazie w domu) ale straszą mnie szpitalem a jak tam Twoje samopoczucie. Ja ogólnie też nie narzekam , przeszły mi mdłości...ale jednak lekarz cos tam znalazł niepokojącego (szyjka macicy się skróciła) ..i ..mam alibi na świąteczne porządki hihihihi (żartuje...to śmiech przez łzy)....zazdroszczę Wam tych spacerów wiosennych:(

reklama
Miśka no gdzie sie podziewałaś? Ja też czasem zasypiam w ciągu dnia co wcześniej nigdy mi się nie zdarzało! ;)

Ale przecież nie mozemy z tym walczyć nie? :laugh

Aha i wpadnij ze zdjęciem do naszej galerii ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry