reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Agutka - gratulacje dwóch synków :)

Agutka ZG- trzymam kciuki :)

Mycha - dzięki za info :) Dziś idę do gina na 17 to się dowiem może czegoś więcej kiedy zakłada, że urodzę itd ;)

reklama
AGUTKO juz wiesz po Ci powiedziałam :) Wiec My zJula trzymamy kciuki ;D
Mychuś za Ciebie równiez Trzymamy kciuki z Jula ;D
No to teraz sie posypia wrzesniowe dzidki :)
A ja wizyte u gina mam dopiero na 19 wrrr. I jestem ciekawa co mi za nowine sprzeda. Penie tylko tyle ze jestem szczelnie zamknieta tak jak we wtorek i ze trzeba czekac i czekac i czekac :(

AGA_MAZURY OGROMNIASTE GRATULACJE :)

Mamaosiu,ja za winkiem jakos nie przepadam,ale mialam ochotke sie go napic dzis lub jutro,no,ale nie wiem,jak to bedzie,hehehe. ;) Szkoda,ze juz bylas na Winobranku i sie nie spotkalysmy. :(

Nadziu,ja czekam na wiesci,jak tylko wyjdziesz z gabinetu! Chcialabym juz je na porodowce odebrac,hehe. ;) TrzymaMY z Zuzia kciuki! :-* :-* :-* :-*

Aga GRATULACJE!
Kurcze u mnie termin na niedzielę a tu chyba gucio... Trochę mnie w nocybrzuch bolał ale bez przesady a spać i tak nie mogłam chyba przez ksi ężyc albo przez to, że ja prawie cały czas śpie w dzień...

Agutko dzielna mamo trzymamy kciuki, żebyś była z Zuzią na rękach już jak najswzybciej i w miarę najmniej boleśnie :)

Nadziu ja mam tel tylko do tej położnej Irmy z Bielańskiego ale ile razy byłam tam na KTG to połozne strasznie miłe, kurcze może my powinnysmy się wymienić tel czy coś bo a nóż widelec będziemy razem leżeć na porodówce i się nie skapniemy?

Mycha za was też oczywoiście trzymam kciuki i życzę tego samego co Agutce :)

A co do siebie to ja mam podejrzenie, że moja Mała nie chce wyjść bo ja ciagle nie wiem jak ona ma na imię ....

Mju nie ma sprawy Ty tak jak ja z tym terminem na niedziele a tu terefere nic ;D
A dzis mówie Wam czuje sie tak ze moge góry przenosic. Sprzatam sobie mieszkanko juz do konca muzyka sobie gra dupka sama do tanca sie rwie ahhh poszalaałabym ;D

Widzisz AGUTKO udało sie ;D

No Agutko i Myszko teraz widać kolej na was :) czekamy na wieści :)

Agutko jak trafiłam na poródówkę z pierwszą ciażą to mialam skórcze co 6-10 minut a rozwarcie na 5 cm więc moze i u ciebie sie dzis rozkręci - polecam ciepłą kąpiel :)

Mycho mnie czop odszedł na 15 godz. przed wystąpieniem pierwszych, odczuwalnych skórczy a potem to już tylko 10 godz i była córcia, tak więc trzymam kciuki za dzisiejszą noc :)

reklama
Wpadłam spytać się jak tam wasze samopoczucie mamuśki, już niedługo spotkasię się ze swoimi dzidziusiami. Życzę powodzenia i wytrwałości ;D

Do góry