reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Kolejna porcja smsków od swiezej Mamuski:

" Hej Anusiu Samopoczucie super tylko krocze boli ale naprawde warto tak teraz pocierpiec :) Cała nocke nie spałam bo nie mogłam sie napatrzec na te palusie nosek minki i wszystko mojej księżniczki która od 21 ciągle spi i obudziła sie tylko na karmienie o 4.30. Buzki "

Jak tylko cosik bede wiedziała to szybciutko dam znac :)

Matko ale ma fajowo ja tez chce :) A dzis 10 a mnie nic nie boli i nic sie nie dzieje zadnych czopów i skurczy :(

MEGUS ja chyba tez cosik łapie bo katar to ciurkiem z nosa leci :(

reklama
Niom dokładnie Meguś. Bo kurde niewiadomo jak sie ubrac. Raz słonce i ciepło zaraz deszcz i wiatrzysko. Wiec duzo zdróweczka :)

Ja zmykam i sie szykuje na KTG.

Wiec zyczę wszystkim Wrzesniówka i tym 2w1 i tym rozdwojonym milusiej niedzielki :)

OGROMNE GRATULACJE DLA AGUTKI I MAŁEJ ZUZANKI !!!

Pierwsze co jak wstalam to weszlam wlasnie na bb zeby dowiedziec sie co u AGutki, no i prosze :) Jak ja jej zazdroszcze ze masz juz swoja Malenka przy osbie, a u nas znowu nic :( Cała noc byla psokojna, zadnych boli, ani skurczy, ja chyba przepisze sie na pazdziernik :(

Hej!
GRATULACJE DLA AGUTKI
Ale fajnie to już Kubusiowy pokoik ma swojego małego lokatora :)

A u mnie dziś termin i NIC... Nic nie boli, nic się nie kurczy, spałam świetnie... jestem tylko coraz bardziej wkurzona bo non stop ktoś dzwoni i pyta czy już... brrr
Miłej niedzieli, może wypuszczę sie dziś do lasu na spacer to może coś pomoże...

melduje sie 2w1 7 dni po terminie ::) trafi mnie juz to wyczekiwanie; jutro mam sie zglosic do szpitala chociaz ja mam nadzieje ze to juz dzissss; ja powaznie na pazdziernik sie przepisze ::) grateczki dla agutki ja tez juz chce; chodzic juz nie moge wszystko boli a skurczy brak :(:(:(

Agutko moje najszczersze gratulację

4 dni do terminu

I nic ale ma jeszcze czas :) Ja już naprawdę spokojnie do tego podchodzę, wiem że nic niemoge zrobić wiecej aby przyśpieszyc jej przyjście na świat. A nie chcialabym przez wlaśną głupotke zrobić jakś krzywdę dziecku - takw iec czekam. A ze pierwsza teżbła przenoszona, moja mam też wszystkie 3 przenosiła to dalam sobie przetłumaczyć ze widocznie u mnie też tak będzie. Pozatym moje cylke są przeważnie 30 dniowe a om jest wyznaczany wg cylki 28 wiec jak już pisałam szykuje się na 16. Wczoraj sie zbadałam i nie mogłam wyczuć szyjki a to znacza ze już jest plaściutka ale o rozwarciu nie ma co marzyć, jutro na 10.20 do gin idę więc zobaczymy co mi powie.
Pobiłam dziś w nocy własny rekord we wstawaniu do łazienki a było tego 5 razy <szok>

Mycha co u ciebie? Czy cos sie rozwineło z tych pobolewań?

Agutko to cudownie, Zuzankooo witaj na świecie Słoneczko ::) ::) ::) :) :)świat kubusiowy już czeka.
Powodzenia dla Mamusi i Dzidziuni.

reklama
Do góry