Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chociaz moja ciocia ktora rodzila w zeszlym roku chodzila do dr. Preisa ( za wizyte bierze teraz 300 zl
), a ten jej mowil przez prawie cala ciaze ze dziecko nie ma raczki :/ a okazalo sie ze Antos wielki, silny i zdrowy sie urodzil i co szokujace, ma dwie raczki :-) kto by pomyslal ?
Ja nie oczekuje ze mi pielegniarki dziecko wezma zebym sie wyspala, nie nie, ja chce miec malego zaraz po porodzie
. Pozniej obudzilam sie po wszystkim na sali z kobietami w ciazy, ktore robily sobie KTG. Mowie Wam katorga. Takie przypadki powinny byc w jakims regulaminie czy statucioe szpitala opisane. Tylko stryczek takim dziewczynom przy lozku zostawic i niech sobie krzywde robia skoro takie podejscie maja!!!asuzana tez wychodze z takiego zalozenia. A decyzje definitywnie podjelam o chrzcie kiedy pomyslalam, ze gdyby niedajboze cos sie stalo mojemu synkowi a on by byl nieochrzczony to bym sobie chyba tego nie darowala. Nie wiem czemu, ale ja zawsze podejmujac jakies decyzje rozwazam tez najgorszy scenariusz - chyba powinnam sie leczyc, pesymistka
magdalena83 faktycznie dawno Cię tu nie było. Jak się chowa Twója córeczka, z opisu widzę że też rośnie Ci jak na drożdżach, Moja Paulisia też już waży ok 7 kg ale dokładnie dowiem się w czwartek bo idę na kolejne szczepienie, do tego już mi intensywnie zabkuje i nie wiem jak jej pomóc bo dzisiaj cały dzień strasznie płakala i gryzła wszystko okropnie :-( lekarka dała jakeś czopki na uspokojenie i smaruję dziąsełka żelem ale niewiele to pomaga. Odzywaj się czasem i pochwal koniecznie swoją kruszynką :-)Witam wszystkie nowe i obecne mamusie
dawno mnie tutaj nie było moja mała nie daje mi wejśc na kompa za kazdym razem jak chce zaczac pisac to ona sie budzi ciekawe czemu
U nas wszystko oki mała wazy juz 7 kg i ma juz 3 miesiace i 11 dni rosnie jak na drozdzach
5 lipca mamy chrzciny i nie było problemu w kościele ksiedzu powiedziałam prawde ze nie mam kontaktu z ojcem dziecka i spoko.
Powiem wam,że jak bedziecie miały swoje małe istotki juz przy sobie to nie bedzie myślały o byłych facetach,ja wogóle o nim nie mysle wymazałam go jak narazie z pamieci
oki napisze potem bo mała gwiazdka sie obudziła