Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakbym byla na Twoim miejscu to pewnie bym ta kobiete wymiotla, o ile bym nie zasnela tak jak Ty
I one jeszcze chca wiecej zarabiac? Za co ? Chyba nie za takie traktowanie pacjentek!
Przykro mi z Twojego powodu, ale zawsze tlumacze takie sytuacje, ze Bog wie co robi, szkoda, ze takie przypadki sie zdarzaja, ale coz, widocznie tak mialo byc :-(
szlag mnie trafia jak to slysze, bo teraz przykladny ojciec a jeszcze wczoraj nie chcial miec z nami nic do czynienia!
ide cos zjesc bo az zglodnialam przez niego No chyba właśnie nie będziesz mogła podać jego nazwiska tylko samo imię. Mogłoby tak być gdyby on poszedł tam razem z Tobą a tak dopiero jak mu udowodnisz ojcostwo to będzie widniało jego nazwisko. Ja na poczatku wpisałam córci swoje nazwisko jako nazwisko ojca i dopiero po sprawie w sądzie wymieniłam akt urodzenia. Córcia nosi moje nazwisko ale w akcie urodzenia jest już nazwisko jej ojca. Na tej jednej sprawie możesz próbować załatwić kilka rzeczy.anowi82 ... a w nazwisku ojca wpisze mojego ex . bo nieznany ojciec nie jesta pozniej zrobie dna mozna chyba tak prawda??? bo on dziecka bez dna nie uzna. ;/ no to fajnie by bylo jak by mozna te dwie sprawy naraz. musze sie ytroche podowiadywac jak o jest bo narazi ejestem troche zielona