reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
anowi82 fakt to imie do mojej cory doskonale pasuje ;] tyleprzeszlysmy a ona mocna silna i zdrowa:)) ciaza przebiega prawidlowo wszytskie badania mam super ;)) pomimo tyle nerwow i łez:) :-)

reklama
Samasamotna Gratuluję takiej dużej już córy (: Mój Cipek jest wielkości połowy paznokcia małego palca xD Ja to bez ciąży i tak jestem duża, więc nie mogę sobie pozwolic, żeby przytyc zbyt dużo, ostatnio spadło mi 2 kilo, ale niedługo je nadrobię. W piatek już do gina... szczerze mówiąc, gdyby powiedział, że to nie ciąża, to byłabym zawiedziona.

Dziewczyny, ja sie klade bo jutro mam wyprawe do szpitala do łodzi z synkiem. urodzil sie bez jader i jutro zapadnie decyzja czy hormony czy operacja nas czeka. mam nadzieje, ze na zastrzykach sie skonczy. Do jutra. milego wieczoru:-)

Reiko dziekuje bardzo. sczerze mowiac moglabybyc wieksza ale miesci sie w normie . w dolnej granicy ale w normie;] hm to jescze nie masz pewnosci ? trzymam kciuki zeby u gin bylo wszttsko ok:))
gjoasia powodzenia jutro oby obylo sie bez operacji !! dobranoc
katerinka no nie.;;/ ludzie to maja jednak nasrane w glowach..!! =/ pojasnilabym takiej ze by jej w piety poszlo=/ wiesz mi tez kazali sie dczepic od mojego ex tylko ze jego brat i rodzice..zalosne nie;/ zeby tylko za pare miesiecy nie zalowali tego co powiedzieli;/ ehh trzymaj sie i nie daj sieim ;/

Jej... ale przez to wszystko dzidzi chyba nic nie będzie, gjoasia? o.O A mnie maluch już spac karze iśc xP I tak kiedy koleżanka do mnie przyjechała, to zaczęłyśmy film oglądac, a ja zasnęłam xD

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry