reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja w ciazy mialam z wlosami ok. po porodzie nawet jeszcze fajniej bo jakos mi sie mniej przetluszczaly. a jak Filipek mial 4 m-ce zaczely hurtem z glowy uciekac. poduszka we wlosach, podloga w lazience zaslana wlosami, wanna po kapieli oblepiona wlosem. a jak reka czupryne przeczesalam to pomiedzy palcami cale mnostwo. teraz Filipek ma 7m-cy ponad i wylatuja nadal tylko jakby mniej. jakis czas temu zaczelam brac silice na wlosy, skore i paznokcie. zobaczymy jaki to da efekt.

ja z niedoszla "tesciowa" mam swietne relacje. duzo duzo lepsze niz z moja wlasna mama. a partner mamy ex tez jest ok. mama ex pomagala mi skompletowac wyprawke. miala byc nawet ze mna przy porodzie, ale z przyczyn niezaleznych od siebie to sie nie udalo. do dzis jest tak, ze kazdego dnia gadamy przez telefon i czesto sie widzimy. a jak narzekam na ex to jego mama zaraz do niego dzwoi i go ustawia :tak:.dzis w ramach spaceru z Fifinkiem bylismy wlasnie babcie odwiedzic.
dla mnie o jest wlasciwie jedyna rodzina tutaj. bo wszyscy moim krewni mieszkaja w polsce.

moja nie doszla tez jest swietna poki co i nie narzekam,nie zabronie kontaktow z wnukiem nie tym bardziej ze mala tez lubia.
rozbraja mnie jej tekst ze ona sie za nas codziennie modli i na pewno kiedys bedziemy znowu wszyscy razem:) hm chyba jest juz za pozno na to

abundzu powiedzenia!!
samasamotna ja raczej unikam odzywek bo zbytnio mi obciazaja wlosy i przetluszczaja. ale jesli tylko pamietam to stosuje taki spray z aloesu- na skore glowy. ponoc wzmacnia cebulki.
ja tez uciekam spac. bo wczoraj ostro przegielam z siedzeniem po nocy. a Filipek nie mial litosci. o 7 stanowczo zazadal mleczka :tak:
a bezsenna cos dzis chyba senna byc musiala, bo jak na nia godzina mloda a tu ani widu ani slychu :-)
dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry