reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
pisałaś o wypadaniu włosów.ja mam takie w ciąży jakich nigdy nie miałam szok naprawde.
tylko ja jestem blada jak ściana na twarzy .to niby przez ten stres caly i cyrk.a tak jest o wszystko.juz sie pogodzilam z tym jakos ze zostaniemy sami wiec az tak to musi widac.

a ja scielam w tamtym roku zupelnie na chlopaka i mam lepsze fakt ale teraz chcialabym zapuscic i loczki zrobic ale cierpliwosci brakuje.
kiedys ta krzywda ti im bokiem wyjdzie i taka jest prawda. szkoda tylko ze musimy same pzrez to przechodzic ale ja sobie to tłumacze tak ze widocznie tak musialo byc ,,,, no bo co milosc i wogole nie mija z dnia na dzien

ja mam dlugie tak prawie do pasa. i mnie wkurzajak wyapdaja bo wypadnie mi 3 a wydaje mi sie jak by wypadlo z 20 ;/
no ale przeciez nie przestaje sie kochac z dnia na dzien oni teznapewno tesknie i pamietają tez maja serce tylko mezczyzni maja inne uczucia oni potrafia zyc bez kogos na kim im zalezy a my nie. :(

wiem, ze to juz dzis bylo pisane i to nie raz, ale i tak napisze - macie zawrotne tempo od wczoraj :tak:. dopiero udalo mi sie nadrobic dzisiejszy dzien :-)
abundzu super fotka. tak usilowalam sie wpatrzec w szczegoly i na tyle ile bylo widac dochodze do wniosku, ze faktycznie Adasko odziedziczyl urode po mamusi :tak:
gjoasia super synek!!! :tak:. ale to tak jak kiedys bezsenna to napisala: zeby miec idealnego faceta trzeba go sobie urodzic :-D. powodzenia u lekarza
katerinka111 no to ta pani dowiodla swojego poziomu... brak slow :no:
co do rozstepow to zgadzam sie z bezsenna, ze to w duzej mierze kwestia genetyczna. ja stosowalam mustele i zgadzam sie z opnia, ktorejs z Was (wybaczcie, ale przy tym tempie na forum to juz nie pamietam ktorej :zawstydzona/y:), ze to drogi kosmetyk a zeby to bylo jakies cudo na kiju to nie moge powiedziec. faktem jest, ze milo sie tym smarowalo i ladnie pachanialo. ale czy to jest warte ponad 100zl??
dlugo mialam gladziutki, idealny brzuszek. w pewnym momencie wylazl mi jeden malutki rozstepik i sie nim bardzo przejelam. teraz wiem, ze jeszcze nie bylo czym. bo w ostatnim miesiacu brzuch prul mi sie w oczach. doslownie... kazdego dnia mialam jeden rozstep wiecej. a przez cala ciaze smarowalam 2 razy dziennie a w koncowce to nawet 3 razy. no i mam brzuchola w zebre :-(. cycki i tylek mi oszczedzilo. na biodrach jakies dwie miniaturki rozstepow.

samasamotna imie możesz podać jakie chcesz ale nazwisko córeczka i tak dostanie twoje bo jesteś niepełnoletnia. Z tego co mi wiadomo to tylko tak może być rozstrzygnięte w usc jesli nie osiągnęłaś pełnoletności. Jak w sądzie to nie wiem, ale skoro cię czeka rozprawa to to chyba nie jest najwiekszy problem jakie podasz naziwsko bo i tak potem końcowo sędzina to roztrzygnie. A tak poza tym co z którego jesteś marca? Ja jestem z 5, a bezsenna z 4.. to może ty 3 albo 6? :-D

katernika to ci tupet. Ja pamiętam jak kiedys siostra ojca Adaśka do mnie zadzwonila że mam mu się pzowolić widywać z synkiem i to jest rozkaz i po mnie pocisnęła równo. A potem jak sie spotkałysmy na żywo to taka kochana przymilusińska i mówi ,ze nic do mnie nie. Na szczęscie po jakims czasie jej stosunek do mnie i calej sprawy sie zmienil. Dodam ,ze sama jest samotna matka.
A jak ktos sie popieprzonym urodził to mu nawet kij w oko nie zaszkodzi :tak:

a co do włosów to mi w ciązy wcale nie wypadały.. za to jak karmiłam to linialam przed pół roku jak przeciegnełam palcami po włosach to mi garść zostawałą :tak:

no wlasnie i my musimy z tym zyc i do tego trzymać fason a oni w d...... wszytsko a potem kochane tatuski!!! i wiecie co nie ma reguly czy mlody czy stary my tarfilismy na totalnych głupków bo wczoraj chodzil temat ze po 30 a co to sa chyba najgorsi mamisynki i wygodnisie ja mojego tak moge tak okreslic jak nie wiedzial o malenstwie bajka i zmienial zdanie diametralnie bo niby czar prysl
:szok:

reklama
sluchajcie a jakie macie relacje z ich rodzinami??? bo tego to nie powiem dzwonia rozmawiaja widujemy sie bo o ni nie chca starcic kontaktu.w koncu sa dziadkami i iest ciocia. tak widze ze to szczere jest bo pzreciez jak by nie chcieli to by nie mieli kontaktu ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry