reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no u mnie nawet dzisiaj ladna pogoda byla, ale widze ze sa mokre chodniki wiec chyba troche popadalo :) w sumie to nie wiem bo chcialam sie polozyc na chwilke ale z moim zasnieciem wyglada to tak ze przerzucam sie z jednej na druga strone i po godzinie wstaje bo mi sie to juz nudzi :) poza tym zaczelam myslec o bitej smietanie, wiec zrobilam sobie taka z paczki, ale wyszla jakas wodnista :angry: i juz mi sie odechwialo wszystkiego. Za oknem ciemno, w tv NIC, dobrze ze tutaj chociaz ktos cos pisze bo chyba bym zwariowala :) ale na szczescie jeszcze tylko jutro taki dzien i w srode maja wrocic moi rodzice z wycieczki wiec bedzie o czym gadac :D ale tutaj napewno wejde jeszcze nie raz :D Wiadomo cos moze na temat Milkada? ostatnio sie wkurzylam jak kazali jej wrocic do domu ze szpitala, ale mam taka cicha nadzieje ze siedzi teraz w szpitalu i tuli swoja kruszynke do piersi :D

hehe ja tez w dzien za bardzo nie moge i nie lubie spac...no u mnie tajka dziwna ta pogoda a do tego samopoczucie mam okropne, za duzo nerwow chyba funduje maluszkowi ..;(( ale inaczej sie nie da;(

Samasamotna nie denerwuj sie, tez czasem kloce sie z rodzicami, ale czasem warto wlaczyc sobie muzyke i sie wyciszyc, bo dzidzia tez jest zla tak jak Ty :) pusc swojej corci Wasza ulubiona piosenke i zaraz wszystkie zlosci mina :) ;-)

wiem wiem..ale czasem nie da sie nie denerwowac..a wlasnie puszczacie swoim maluszkom muzyke relaksujaca? bo podobno wskazane jest sluchac w ciazy :D
ja lubie burze:D najlepiej taka z wichurą moge patrzec godzinami :-D:-D

kabaretko gratulacje!!!! :-)
bezsenna masz jakieś wieści od milkady?

Cześć nowe mamusie...ściskam mocno i życzę dużo siły.
Młoda1 - eh.... kocham Gdańsk!! Tam urodziłam moją Zuzankę :-)

Abeja a skad jestes? Kiedys lepiej sie rodzilo w Gdansku ;) Albo my mamy za duze wymagania teraz albo lekarze mniej energii :)
Samasamotna ja nie przepadam za burza w nocy, jak w dzien walnie to trudno, ale w nocy albo nie moge wtedy zasnac albo budze sie z przerazeniem :) Ja nie puszczam w zadnym wypadku dziecku muzyki klasycznej, na poczatku kilka razy puscilam, bo niby dobrze, ale nie moglam tego wytrzymac, nie lubie muzyki klasycznej i nie slucham jej :no:

reklama
Ja już nie pamiętam czego sobie słuchałam jak byłam w ciązy... ale teraz z Adaśkiem to lubimy sobie poskakać przy ska, albo robimy mini występ czy muzyce klasycznej.. hmm. tylko jak on się nazywa.. a własnie Griega utwór pt Marsz Troli cud miód polecam :-D nie jakaś tam nuda :tak:... a dzisiaj pierwsza pochwale się zdjęciem ja. My na spacerze dzisijeszym wykorzystalismy chwile kiedy nie lało :-D

Załączniki

• DSC01551.jpg
    DSC01551.jpg
    57,6 KB · Wyświetleń: 93

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry