katerinka111
Fanka BB :)
ja po porodzie czulam sie bardzo dobrze stanelam szybko na nogi .tylko szwy nie wpominam zle bo pani mi tak sciagnela ze niech ja szlak trafi .ale kazda kobieta przechodzi na swoj sposob
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale jak by pomysleli czasem to by moze wpadli ze przeciez nie mowilybysmy ze to ich dzieci jak by tak nie bylo ,bo to zaden zaszczyt miec takiego ojca naszych dzieci..;/ no ale ,oni sie zawsze maja za najlepszych ..zal![]()
moj ex zbiera gratulacje ze bedzie mial syna tylko jakim prawem po tym co zrobil!!!!!!!!!!!!! zrobilabym mu cos naprawdeDokładnie! Ja bym wszystko dała, żeby nie musieć go podawać jako ojca! Ale niestety. On nim jest :/
Krropelka Głupie żarty :/ To od Ciebie zależało, czy w ogóle będziesz chciała utrzymać tą ciążę. Faceci są żałośni. Ja się bardzo boję, że ex będzie dostawał gratulacje :/ I niby za to? Za to, że przypadkowo mnie zapłodnił?

. obaj sie sona bardzo ciesza. ex super bawi sie z Fifkiem i ciagle go rozsmiesza minami, noszeniem, hustaniem. a juz jak go nosi na barana to w ogole jest fajny widoczek. bo Mlody szczerzy wtdey te swoje dwa zabki :-)jak podasz zeby dostac cokolwiek musisz dac jego dochody.a jak nie podasz to sprawa o alimenty jest ciezsza bo wtedy dnamieszkam w niemczech .
mam pyatnie czy wszystkie podajecie w akcie urodzenia dziecka kto jest ojcem i czy chcecie alimenty?