reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Gjoasia A co się stało, że synek się 'wyprowadził'?
Samasamotna Mi jakoś nie przeszkadza, że drugie dziecko będę mieć z kimś innym. Ale ostatnio to myślę raczej o adopcji lub banku spermy... Ale to za jakiś 5-10 lat ;)
Moj synek sie wyprowadzil, bo stwierdzil, ze nie moze juz ze mna wytrzymac:-D:szok:.
Mi tez nie przeszkadzalo, ze drugie dziecko bede miec z kim innym, ale pod warunkiem, ze bedziemy razem, teraz to troche niekomfortowa sytuacja. Czasu sie nie cofnie, moze jakos sie jeszcze ulozy:confused:

reklama
bezsenna z tym bankiem spermy to dobre, tam chociaz wiesz kogo sobie bierzesz na "tatusia". mozesz powybierac, wzrost, wlosy, wyksztalcenie:)) normalnie jak towar w tesco:-D

Aaaaa zapomnialam sie pochwalic, ze dzisiaj pierwszy raz poleciala mi siarka z piersi, wiec to kolejny objaw tego, ze to juz nie przelewki tylko organizm zaczyna sie przyhotowywac do maciezynstwa:tak:

moj synek jest identyczny jak ja jak bylam mala, robi identyczne minki i gesty, drugi tez moglby isc we mnie, ale jak pojdzie w tate to tez ok, bo nadal uwazam, ze jest przystojnym facetem (cholera no:wściekła/y:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry