reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
samasamotna ja byl wolala miec Twoje podejscie, latwiej jest zniesc to co sie stalo. Ja niestety moge powiedziec duzo dobrego co przeszkadza mi w pogodzeniu sie z sytuacja. Czlowiek jest tak skonstruowany, ze im wiecej czasu uplywa to tym bardziej idealizuje pewne sprawy, wydarzenia i ja do jasnej cholery jestem wlasnie w takim momencie. Teraz przydalby sie jakis grzmot w leb ze strony ex zebym wrocila na dobre tory:)) A tu dzisiaj sprawdzam konto a tu pieniadze na lekarza od niego dostalam (biore pod uwage opcje, ze chce sie zabezpieczyc w razie sprawy sadowej...)i znowu glowa pelna mysli. Czasami bym wolala, zeby totalnie nas olal, moze byloby latwiej

reklama
gjoasia masz racje latwiej jest gdy nie mam z nim kontaktu. gdy nie robi mi zadnych nadziei ze mogloby sie cos zmienic. nie mysle wtedy o tym jak mi zle bez niego jaka bylam z nim szczesliwa itd. chociaz teraz nie widze juz takiej opcji zebym zatesknila zza tym idiota. ale wiem ze jak by teraz ex sie odezwal to moze wszytsko by wrocilo? znow bym myslala i wspominala..za wrazliwa jestem na takie cos wiec lepiej jest tak jak jst teraz.

dokladnie. jak czlowiek pogodzi sie juz sytuacja i zaczyna zyc po nowemu to najgorsze co moze nastapic to zmiana nastawienia drugiej osoby i caly plan, caly wysilek idzie w diably!!! ja wlasnie tak mam co 2 - 3 tygodnie. Ostatnio dostalam maila, ze skoro sama chce wybrac rzeczy dla malucha to jest to moja sprawa i ze zlotowki nie dostane, ze mam sobie robic co chce, a teraz jest opcja spotkania i ustalania wszystkiego na spokojnie. mnie osobiscie to rozwala bo juz zaczelam sie oswajac z tamta sytuacja. teraz jest milion mysli, apozniej znowu dostane w leb i koszmar zacznie sie od nowa. nie mam na to sily!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aaaaa zapomnialam sie pochwalic, ze dzisiaj pierwszy raz poleciala mi siarka z piersi, wiec to kolejny objaw tego, ze to juz nie przelewki tylko organizm zaczyna sie przyhotowywac do maciezynstwa:tak:

Super! :) Jak mi pierwszy raz poleciała, to się trochę przestraszyłam, bo jakoś mi umknęło to, że ona jest żółta, a nie biala jak mleko i dlatego się z tym dziwnie poczułam.
Samasamotna Mój ex nie grzeszy ani urodą ani inteligencją i nie piszę tak dlatego, że jest moim exem. O innych exach mogę się wypowiadać dobrze, ale o nim jakoś nie, bo zrobił mi największą krzywdę ze wszystkich-sprawił, że przepłakałam połowę ciąży. Ja nawet zdradę mogę wybaczyć, kłamstwa, ale to, że nie uzyskałam wsparcia w ciąży, a tylko awantury, wyzwiska i przekleństwa jest dla mnie o wiele gorsze...

mi moj ex bardzo pomogł zapomniec o sobie. poprostu urwalismy ze soba kontakt. na poczatku pisalam dzwonilam prosilam. jednym slowem ponizalam sie. kochalam go nad zycie teraz wiem ze zycie bez niego jest 100 razy lzejsze i lepsze 0 nakazow 0 zakazow. on zawsze chcial cos we mnie zmieniac ciagle mu cos niepasowało nie ufał mi. tragedia. teraz jest mi lzej,
jejj malutka to mi chyba zaraz wyskoczy z brzuszka tak kopie;D niewiem czy uda mi sie dzis zasnac :D

bezsenna dokladnietak . ja mu nigdy nie zapomne tego co mi zrobił. uznal mnie za szmate ktora puscila sie zbyle kim i chce go wrobic w dziecko. a jesli mialabym wrabiac kogos w dzicko to to napewno nie byl by on. bo to jest porazka zyciowa . ! ani ladny ani madry ani fajny poprostu 0 . a przez to wszytsko zaczelam doceniac sbardziej sama siebie:)

Gjoasia Też zawsze miałam tak, że idealizowałam facetów po rozstaniu, ale tym razem, gdy odeszłam od exa, tak nie było. Po prostu czułam szczerą ulgę. Nawet mi momentami było głupio, że nie tęsknię za nim, a przecież będziemy mieli dziecko. Ale są pewne granice po których uczucie zanika bezpowrotnie. Tak było w moim przypadku.
Samasamotna Nie rozumiem o co mu chodzi z tym wrabianiem w dziecko. On uważa, że jest taki wspaniały i Ty chciałabyś go za ojca swojej córeczki? :/

taaaakkk .wiesz bezsenna on ma bardzo wysokie mniemanie o sobie. zupelnie niewiem z jakieho powodu. kupilabym mu lustro bo widocznie go nie ma moze by zobaczyl jak wyglada. ale szkoda mi kasy na niego . ja jesli bym miala kogos wrabiac w dziecko to naprawde wybralabym kogos innego, ale niestety nie jestem na tyle glupia i wiem czyje dziecko nosze

Dziewczyny kalde sie spac, ale az sie boje, bo ostatnio si mi sie caly czas ex i sa to bardzo mile i pozytywne sny, budze sie zaplakana w srodku nocy i pozniej nie moge zasnac, mam nadzieje, ze dzisiaj bedzie inaczej.
co do ex to jak odchodzilam od meza to ani razu nie zalowalam swojej decyzji, nie plakalam, mialam duzo sily, teraz jest zupelnie inaczej:-(.
bezsenna zycze powodzenia jakby zlapalo Cie dzis w nocy. Odezwij sie jak wstaniesz i bedziesz w domku zeby bylo wiadomo co sie dzieje:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry