reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kabaretka Masz zupełnie inną sytuację, ale już staram się nie myśleć, co jest lepsze, a co gorsze, bo każda sytuacja ma swoje plusy i minusy i nie można tego porównywać... Mikołaj nadal taki grzeczniutki? Mi się dziś śnił Kubulek i w ogóle nie płakał, tylko tak grymasił jak Twój ;)
Samasamotna A termin dokładnie na kiedy? Podobno tylko 5% dzieci rodzi się w terminie, a ja oczywiście panika, że załapię się na te 5%. Ale już coraz więcej wskazuje na to, że raczej będę w tej pozostałej części ;)
Gjoasia O, to dobrze :) Te bóle się tak rozchodzą po całych plecach.

reklama
Bezsenna kiedys porownywalam bole porodowe do grypy zoladkowej, wiec u mnie w 100% bylby to objaw rozpoczynajacego sie porodu. Nawet jak zaczniesz dzisiaj czyli pechowego 12 to i tak marniutkie szanse zebys przed 24 ukonczyla, wiec tak czy inaczej glowa do gory:-)

Mikolaj dzisiaj to istny aniolek, nawet za bardzo nie jeczal. Jest moim najwiekszym skarbem, i czyni mnie taka szczesliwa, a z jego tata to tak roznie to bywa, chce byc przy nas, tzn przy malym, ale nie jest to takie latwe, eh, jak on jest tak daleko. Nawet nie wiecie, jak milo mi bylo, kiedy mial mnie ktos przytulic, chociaz nie moge narzekac, bo mam zajebiste wsparcie w siostrze i mamie, prawie wogle nie jestem sama w domu, co dla mnie wazne, bo potrzebuje byc wsrod ludzi.

Takiego ekspresowego porodu nie przewiduję ;) Dziś czytałam o kobiecie, która urodziła w 5 minut w tramwaju, ale to było już jej szóste dziecko, a to chyba też ma wpływ na szybkość porodu.

gjoasia mi sie zawsze marzyla 2 dzieci:P najpierw chlopkczyk pozniej dziewczynka:) ale z jednym mezczyzna..ty na zawsze. no i troszke pozniej. wszystko potoczylo sie onaczej . no ale coz widocznie tak mialo byc

reklama
Gjoasia A co się stało, że synek się 'wyprowadził'?
Samasamotna Mi jakoś nie przeszkadza, że drugie dziecko będę mieć z kimś innym. Ale ostatnio to myślę raczej o adopcji lub banku spermy... Ale to za jakiś 5-10 lat ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry