reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
krropelka ty nie przesadzaj z tym leniuchowaniem bo jak synus wroci to sie nie przestawisz na jego tryb:DD
a tak szczerze to leniu**** ile sie da poki mozesz!!:):-)
ja dzisiaj mialam calkowity dzien lenia :]

reklama
Krropelka tez mi sie marzy dzien, kiedy bede tylko ja i ja, no i moze kieliszek wina i papieros. No i pilot od tv :)

A ja musze sie wam pochwalic, ze odkad zaczelam karmic malego butelka tzn od wczoraj moim mlekiem oczywiscie, to maly jest duzo spokojniejszy, zdecydowanie lepiej spi, i ja jestem szczesliwsza, nie chce zapeszac, ale dzisiaj bylo cudownie. Teraz przynaj mniej wiem, ze sie najada. A tak wogole to mam dosc malo pokarmu, i musze pobudzac laktacje, wiec siedze w domu i odciagam mleczko, i mam nadzieje ze bedzie lepiej. A teraz maly jak je z butelki to przynaj mneij sie tak nie zachlystuje i nie polyka powietrza, wiec nie ma gazow, wiec mam nadzieje ze kolek tez miec nie bedzie. Eh, rozpisalam sie, bo maly spi, a ja w koncu zrelaksowana i znalazlam chwilke.

Bezsenna ty juz powinnas na porodowce byc, rodzic marsz :)

Milkada co tam u was????

Kabaretka O nie, ja dopiero za 2 godziny mogę zacząć rodzić ;) Za kieliszkiem wina i papierosem to ja tęsknię już od dawna, no ale niestety... Muszę swoje przeczekać.
Samasamotna U mnie jest tak, że ja nie wiem, czego się spodziewać po exie i jego rodzinie. Tzn. wiem, że po nim to wszystkiego najgorszego, ale ogólnie ich podejście do mnie i do Kubulka po porodzie jest dla mnie jedną wielką niewiadomą, dlatego ciągłe zastanawianie się nad tym nie daje mi spokoju.

Jak widzicie jeszcze nie rodzę, a mój termin powoli mija, co mnie cieszy ;) Każdy dzień jest ok, tylko nie 12 lipca, kiedy to poznałam exa. Ble... Żałuję tego bardzo, bo to było tylko rok temu, no ale czasu się nie cofnie już. Może w przyszłości będę mądrzejsza.

Ostatnia edycja:
Bezsenna to moze jutra uda Ci sie urodzic, jest 13 i moze okazac sie Wasza szczesliwa liczba:-).
Ja mam termin na 17 pazdziernika, ale obstawiam 3 daty: 2, 10 lub 15 bo sa to moje urodziny + imieniny i urodziny mojej mamy. Zalezy jeszcze wszystko od lekarza kiedy leci do Stanow bo postanowilam, ze moze sie walic i palic ale on musi byc przy porodzie.
Kochana odpoczywaj i relaksuj sie bo to juz ostatnie dni, albo godziny w pojedynke. A co do ex to szkoda czasu i nerwow zeby sie zastanawiac jak bedzie bo i tak nic mysleniem nie zmienisz a tylko sie stresujesz. Wszystkiego dobrego!!!

bezsenna nie mysl o nich szkoda nerwow ja ich juz olalam to jest dla mnie rodzina idiotow :)
ja mojego exa poznalam we wrzesniu..i na wrzesien mam termin.
kabaretka fajnie sie czyta jak piszesz jak jestes szczliwa z kubulkiem :) a jak ex ? masz z nim kontakt??

Gjoasia Lubię trzynastkę :) Dlatego też myślałam o tej dacie (już wspominałam, że mam schizy na punkcie dat). Ale tak właściwie to teraz już mi wszystko jedno kiedy :)
Taka cisza pewnie przez tą znienawidzoną już niedzielę ;)
Samasamotna To też niezbyt fajnie z terminem porodu i z exem :/ Ale za jakiś czas już nie będziemy zwracać uwagi na exów i ta data będzie nam się kojarzyć tylko z narodzinami naszych dzieci :)

Zapomniałam napisać, że pobolewa mnie kręgosłup w dolnej części pleców. A wcześniej mnie nic nie bolało. Może to jakiś znak ;) Jak myślicie?

Bezsenna dla mnie tez wiele spraw z eksem i jego rodzina byly niewiadome przez dlugi czas, nie wiedzialam jak sie sprawy potocza, ale jak wiesz, mam zupelnie inna sytuacje, bo moj eks to dobry czlowiek i jego rodzice tez.

Samasamotna ja mam Mikolaja, a nie Kubusia :) A z eksem mam dobry kontakt, uczucia wrocily jak sie zobaczylismy po pol roku nie widzenia, ale teraz jest ok, on zakochany w malym niezwykle, chociaz martwi mnie cala ta sytuacja, jako ze on jest Anglikiem, i tam tez mieszka, wiec mimo najwiekszych checi ciezko jest mu byc 100% tata, pomimo, iz bardzo chce i sie stara.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry